Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Dečko joj se nije javljao: Zvala vatrogasce da je unesu u stan

None Foto: čitatelj 24sata 5

ZAPREŠIĆ: Kad se popela na balkon, djevojka je smirila psa koji je lajao i ušla u stan. Nije poznato je li se dečko, kojeg je očito svladao umor, ubrzo i probudio i vidio da su zbog njega došli vatrogasci...

Zvonili su mu, zvali ga na mobitel, no ništa ga nije omelo da otvori djevojci vrata stana. Nesretnoj curi je jedino preostalo da u pomoć pozove zaprešićke vatrogasce.

U Ulici Dragutina Kodrmana u Zaprešiću u četvrtak popodne vatrogasci su pozvani na intervenciju pred jednu stambenu zgradu.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Djevojka nas je zvala u 18.25 sati. Imali smo dojavu da je muškarac u stanu te da se ne javlja na mobitel i da ne otvara vrata iako je djevojka zvonila nekoliko puta. Kad smo stigli, kako je stan na drugom katu, djevojka se popela s nama po ljestvama i preko balkona ušla u stan. Završili smo za 20 minuta i vratili se u postaju - rekli su nam vatrogasci.

Foto: čitatelj 24sata/Facebook Inače, kad su stigli na intervenciju, oni se nisu prvi počeli penjati po ljestvama jer je na balkonu bio njemački ovčar pa su pustili djevojku da prva krene. Kad se popela na balkon, smirila je psa koji je lajao i ušla u stan. Nije poznato je li se dečko, kojeg je očito svladao umor, ubrzo probudio i vidio da zbog njega interveniraju vatrogasci.

Snimku je objavila Facebook stranica Uživo iz Zaprešića.

Tema: Hrvatska

Komentari (136)
  • Sigurno si je smotao dobru frulu , nebi ga onda ni Bog probudio vise .

    28. 9. 2018,   21:55
  • Dok se ona penjala preko balkona, druga sišla liftom, ko čo’ek...

    29. 9. 2018,   01:30
  • Luđakinja nesmiješ niti malo se odmoriti a da ova ne zove muriju i vatrogasce bože mili svašta...

    29. 9. 2018,   00:40