Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Dečko se šokirao kad je vidio: Cura se 'zaigrala' sa trenerom

None Foto: Screenshot/YouTube/To Catch a Cheater

Djevojka je vježbala u teretani kada joj je prišao trener koji je zapravo bio glumac. Otišli su u sobu za vježbanje joge. Postali su vrlo intimni, a sve je to gledao dečko djevojke

Dečko je gledao snimku tajne kamere kako njegova djevojka "vježba" jogu s osobnim trenerom. U jednom su trenutku postali vrlo intimni, a dečko se šokirao.

To Catch A Cheater, je YouTube kanal na kojem je snimka objavljena. Snimka počinje s djevojkom, za koju se vjeruje da je Amerikanka, kako diže utege. U jednom trenutku ulazi instruktor fitnessa koji je glumac i počinje djevojci davati savjete. 

- Ja sam osobni trener u teretani, imaš li što protiv da ti dam nekoliko uputa - pitao je instruktor djevojku. 
- Ne - odgovorila je djevojka. Njezin dečko Peter gledao je što se događa. Trener je stao jako blizu djevojke. Nakon toga joj je rekao da malo raširi noge. Predložio joj je da odu u privatnu sobu za vježbanje joge. Djevojka je pristala. Počeo joj je pokazivati neke "poze" koje su Petera vrlo uznemirile. 

- Seksaju se u odjeći - rekao je Peter. Par je "vježbao" oko 18 minuta. Trener je onda flertovao s djevojkom i predložio joj da bi se mogli koji put naći. Rekla mu je da ima dečka, ali su svejedno izmijenili brojeve i zagrlili se. Peter je bio zdvojan . Prvo je rekao kako ne želi vidjeti ništa drugo osim toga da se njegova djevojka rastezala. Na kraju je ipak priznao kako ju je htio uhvatiti da ga vara kako bi mogao prekinuti s njom. Rekao je kako su zajedno još od škole i da mu je ona prva djevojka, ali da sad želi hodati s drugim djevojkama. Video je objavljen krajem siječnja, a dosad ga je pogledalo više od 1,3 milijuna ljudi, piše The Sun. 

Komentari (137)
  • 1. dan – Dragi, idem na fitness. – Dobro draga...... 2. dan – Dragi, idem na aerobik. – Dobro draga....... 3. dan – Dragi, idem na jahanje. – Idi draga, konj je zvao već tri puta......;)))

    18. 2. 2017,   18:32
  • Danas su cure dosta često takve, velika većina recimo ovo ne bi shvatila kao "kaj me diraš di ne trebaš" već bi rekle, pa ok, nisam prevarila dečka... Samo nakon takvih recimo nekoliko sesija, došlo bi i do toga, a onda bi se vadile da nisu krive jer eto dogodilo se... NE, dozvolile su da se dogodi... Po meni niti jedna cura (kao i obratno) koja ima dečka ne bi trebala se nalaziti na bilo kakvim samačkim druženjima s drugim dečkima jer svašta se tada može dogoditi (mozak je čudna stvar), to se radi kada si slobodan te ako za time žudiš, radije prekini jer nisi spreman za vezi. Možda će se sada neke cure naći uvrijeđene jer to ne rade, ali na vas se to ne odnosi, ali na onu drugu većinu da... Većina vas i tokom veze gleda da imate otvorene opcije prema drugim dečkima, pogotovo onima koji imaju kvalitete koje vaš dečko nema... To je po meni nadasve bezobrazno i bezosjećajno... U današnje vrijeme treba imati sreće da te pogodi ljubav s normalnom curom koja nije pod utjecajem internet efektra današnjih raznih estradnih zvijezda te članaka koji se guraju po sličnim portalima kao ovom...

    18. 2. 2017,   18:45
  • one uvijek okrenu da je bila šala i zezanje s kolegom,,,da daaaa....

    18. 2. 2017,   19:58