Obavijesti

News

Komentari 16

'Demokrati ništa ne rade, samo troše naše vrijeme na sr*nja...'

'Demokrati ništa ne rade, samo troše naše vrijeme na sr*nja...'
1

Donald Trump nazvao je istragu koju u svrhu opoziva protiv njega otvaraju demokratski zastupnici 'državnim udarom' kojim se želi 'narodu oduzeti vlast'...

VIDEO

Američki predsjednik Donald Trump napisao je nekoliko gnjevnih objava na Twitteru u srijedu poslijepodne. Trump se obrušio na Demokrate i optužio ih da žele ponoviti izbore unatoč činjenicama.

Nazvao je istragu koju u svrhu opoziva protiv njega otvaraju demokratski zastupnici 'državnim udarom' kojim se želi 'narodu oduzeti vlast'.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:19

- Demokrati bi se trebali fokusirati na to kako unaprijediti državu, a ne trošiti svačije vrijeme i energiju na sr*nja, i to je sve što su oni radili otkad sam većinski izabran 2016., 223-306. Ovog puta nađite boljeg kandidata. Trebat će vam - napisao je Trump.

- Adam Schiff bi bio sretan da ima mozak, čast i snagu Mike Pompea. On je potpuno izokrenuo moje riječi i pročitao ih pred Kongresom kao da sam ja to rekao - kaže Trump.

Podsjetimo, američki mediji izvijestili su da su dvije osobe zaposlene u State Departmentu pristale svjedočiti ovaj te idući tjedan o Trumpovim kontaktima s Ukrajinom a koji su u srži istrage. 

Američki državni tajnik Mike Pompeo kojemu je Kongres zaprijetio subpoenom (obvezujućim nalogom za svjedočenje) potvrdio je u utorak da je bio prisutan kada je Trump razgovarao s ukrajinskim predsjednikom Volodimirom Zelenskim 25. srpnja. 

Demokratski zastupnici kazali su da će Pompeo biti svjedok na saslušanjima.

Dosad je Pompeo odbijao potvrditi da će svjedočiti te je nazvao istragu maltretiranjem i zastrašivanjem.

Prošli tjedan su demokrati u Zastupničkom domu američkog Konggresa počeli istragu usredotočenu na telefonski razgovor kojim je Trump zatražio Zelenskog da istraži Joea Bidena, demokrata koji ima najviše izgleda steći stranačku nominaciju za predsjedničke izbore 

- Kako svaki dan sve više doznajem, zaključio sam da se ne provodi postupak opoziva (impeachment), to je DRŽAVNI UDAR - napisao je Trump na Twitteru.

Trump je već zaoštrio retoriku i istragu naziva 'lovom na vještice'. Za vikend je na Twitteru napisao da bi njegovo uklanjanje s dužnosti postupkom opoziva vodilo "građanskom ratu", a zbog takvog izbora riječi zabrinuli su se i članovi njegove Republikanske stranke.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 16
VIDEO

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"
Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!
ZARADILE 30 TISUĆA EURA

Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!

DETALJI OPTUŽNICE Spolne usluge oglašavale su pod naslovima 'Plava bomba 35 g.', 'Mazna37', 'Vatrena plavuša, grudi 4' i slično. Neki od muškaraca su odlazili kada bi vidjeli da žena ne odgovara opisu iz oglasa