Obavijesti

Promo sadržaj

Denis Požar iz Duge Rese osvojio je 100.000 kuna

Denis Požar iz Duge Rese osvojio je 100.000 kuna
1

Rukometna groznica, nagradna igra Kladionice Hrvatske Lutrije, donijela je sreću gospodinu Denisu Požaru dobitniku 100.000 kuna na potrošačkoj kartici HPB-a

Rukometna groznica, nagradna igra Kladionice Hrvatske Lutrije, donijela je sreću gospodinu Denisu Požaru dobitniku 100.000 kuna na potrošačkoj kartici HPB-a.  

Hrvatska Lutrija je sretnom dobitniku primopredaju nagrade začinila i malim iznenađenjem – nagradu mu je uručio reprezentativac Tin Kontrec. 

Denis nam je oduševljeno ispričao: „Ni u snu se nisam nadao ovakvom iznenađenju, naime nazvali su me iz Hrvatske Lutrije i rekli da sam osvojio 100 000 kuna, glavnu nagradu u nagradnoj igri Rukometna groznica. U prvom trenu sam pomislio da se netko šali, a kada sam shvatio da se ne radi o šali, mojoj sreći nije bilo kraja! 

Pristao sam se pojaviti u javnosti. Naime za mene je sve ovo samo igra, igram radi zabave i uvijek igram u najboljoj kladionici. Naravno u kladionici Hrvatske Lutrije. Zašto je najbolja? Pogledajte što sam osvojio! Osim toga imao sam privilegiju da mi nagradu predaju Jelena Glišić i Tin Kontrec! Rukomet mi je najdraži sport, a da nije, sigurno bi postao." 

Čestitamo Denisu koji je igrao putem interneta. Pozivamo i druge željne zabave da navrate u bolju kladionicu na webu - www.lutrija.hr  ili na prodajnim mjestima diljem Hrvatske kako bi se uvjerili da je u Hrvatskoj Lutriji igra zabavna. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Zgrabi Oranž za samo 7 eura i uzmi 20 € na Woltu te 15 € na Horizont Shopu! Ni to nije sve!
ORANŽ EUFORIJA

Zgrabi Oranž za samo 7 eura i uzmi 20 € na Woltu te 15 € na Horizont Shopu! Ni to nije sve!

Osim godišnjeg pristupa ekskluzivnom sadržaju na dar dobivate kupone za shopping i usluge vrijedne 92 eura, među kojima su kupon za Wolt od 20 €, Lidl kupon od 15 €, Horizont Shop kupon od 15 € te mnogi drugi

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku
PROMO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku

Aktivan obiteljski odmor želja je sve većeg broja gostiju, a u Hotelu Park Punat čeka vas pravi sportski spektakl!
U građevinarstvo i arhitekturu stiže nova era luksuza
PROMO

U građevinarstvo i arhitekturu stiže nova era luksuza

Jeste li kad čuli za tihi i održivi luksuz? Ante Vrban, nagrađivani arhitekt iz Šibenika, predviđa da će upravo ti pojmovi postati budućnost u izgradnji.