Obavijesti

Promo sadržaj

Designer Outlet Croatia vas zove na prvi rođendan

Designer Outlet Croatia vas zove na prvi rođendan
2

Četiri vikenda zabave, druženja i ludih popusta. Rođendani su uvijek posebni, a kad vam pozivnicu uputi vaš omiljeni outlet shopping centar, to sigurno ne želite propustiti

Ove subote Designer Outlet Croatia poziva vas na najzabavniji rođendanski party koji će trajati skoro čitavi mjesec. 

Za rođendanski mjesec Designer Outlet Croatia pripremio je bogat program za nadolazeće vikende i odlične ponude u trgovinama centra. U veselom, slavljeničkom duhu vikendima ćete moći uživati u koncertima poznatih izvođača naše pop scene.

Na samom početku rođendanskog mjeseca, u subotu 1.6., očekuje vas koncert grupe Pavel i iluzionistički show Guya Pardillosa. U nedjelju će nas zabavljati Mia Dimšić, a u nadolazećim vikendima pjevat će nam Gellato Sisters, Dino Jelusić, Matija Cvek & The Funkensteins, Antonela Đinđić Nela i Marko Kutlić te Damir Kedžo. Uz brojne zabavne sadržaje, u šarmantnoj atmosferi modnog grada u malom iskustvo outlet kupovine dobit će novu dimenziju. Cjelodnevna ulična zabava, pop up Muzeja Iluzija, zabavne igre, predstave i radionice za djecu učinit će iskustvo Outlet kupovine nezaboravnom avanturom. 

Dobra proslava rođendana u Designer Outletu Croatia podrazumijeva i odlične rođendanske popuste. Tommy Hilfiger, Calvin Klein, Guess, XYZ, Desigual, Under Armour, Adidas ili Gerry Weber samo su neki od modnih brendova čija vam ponuda pruža mogućnost da uz zabavan program pronađete i omiljene modne kombinacije uz odlične popuste i posebne ponude. Obnovite svoj styling, pronađite savršen poklon za najdraže i punih vrećica uživajte u rođendanskim iznenađenjima u Designer Outletu Croatia.
Za one najmlađe, na raspolaganju je veselo opremljena dječja igraonica u sklopu Robne kuće Ikea, a svim posjetiteljima dostupna je autobusna linija sa Savskog mosta koja vozi nekoliko puta dnevno i zaustavlja se na ključnim mjestima u gradu.

Više o Designer Outletu Croatia, kao i svim ponudama outleta potražite na https://www.designeroutletcroatia.com/ 
 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Putuj svijetom uz putovnicu u mobitelu
PROMO

Putuj svijetom uz putovnicu u mobitelu

Među prvima u svijetu: Istraži putovanje budućnosti i pridruži se testiranju DTC-a uz podršku MUP-a i AKD-a

Međimurska kuhinja nije nestala: Imamo recepte za odlični teleći odrezak
PROMO

Međimurska kuhinja nije nestala: Imamo recepte za odlični teleći odrezak

Restoran Tajer je prije nekoliko godina u srce Zagreba vratio tradicionalnu kuhinju te slovi kao svojevrsni zaštitnik starinskog, međimurskog načina pripreme hrane
5 razloga zašto trebate doći u Rovinj na treće izdanje Weekend Food Festivala
promo

5 razloga zašto trebate doći u Rovinj na treće izdanje Weekend Food Festivala

Tijekom tri dana Weekend Food Festivala koji se održava od 19. do 21. travnja, posjetitelji će uživati u predavanjima, panel diskusijama, druženju, isprobavanju zanimljivih jela i naravno, dobroj zabavi!