Obavijesti

Promo sadržaj

Designer Outlet predstavio neodoljive proljetne trendove

Designer Outlet predstavio neodoljive proljetne trendove
9

Dobra vijest za sve ljubitelje modnih trendova i atraktivnih proljetnih outfita dolazi iz Designer Outleta Croatia

VIDEO

U ponudi Designer Outleta Croatia možete pronaći neodoljive odjevne kombinacije uz odlične popuste od 30 do 70%. Među predstavljenim proljetnim trendovima moglo se izdvojiti nekoliko modnih stilova. Odabrani outfiti obuhvatili su mušku, žensku i dječju kolekciju različitih stilova i za različite prilike.

Svečani look predstavljen je kroz modni minimalizam kojeg naglašavaju odlične tkanine branda Armani Exchange te krojevi i detalji iz ponude Guessa i XYZ-a. Neodoljive kombinacije trendova poput kratkih traper suknjica modnog branda Desigual i Guessovih visokih čizama za nju te Barbolini košulje s ukrasima i Gerry Weber klasičnih hlača za njega, samo su neki od prijedloga za savršeni outfit u kojem ćemo prošetati špicom. Odlične kombinacije Under Armoura, Adidasa i Sport Visiona donose sportske stajlinge u najpoželjnijim bojama ove sezone.

Predstavljanje trendova i mini obilazak centra nisu propustila ni brojna poznata lica poput Semente Rajhard, Donne Lugonje Petković, Petre Mamić i Rite Rumore, a zanimljiv koncept upoznavanja Centra privukao je i poznate blogerice izvan granica Lijepe naše, Tesu Jurjašević iz Ljubljane i Azru Hajdar iz Mostara. 

Designer Outlet Croatia u proljeće postaje još privlačnija destinacija jer nam uz ugodnu šetnju na svježem zraku omogućuje i shopping uz neodoljive popuste od 30-70% tijekom cijele godine. Za jednostavnost shoppinga dostupna je i izravna autobusna linija sa Savskog mosta koja se zaustavlja na ključnim mjestima u gradu.

Više informacija o ponudi potražite na: www.designeroutletcroatia.com

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku
PROMO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku

Aktivan obiteljski odmor želja je sve većeg broja gostiju, a u Hotelu Park Punat čeka vas pravi sportski spektakl!

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?
PROMO

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?

Riječanin Luka Matković utrkivat će se protiv Maxa Verstappena na Player 0.0 globalnom finalu!
Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija
PROMO

Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija

Isprobali smo svrdlo s karbidnim vrhom. Iako ga na gradilištima od milja zovu čarobnim štapićem, riječ je o priboru kojeg se pribojava svaka armirano-betonska konstrukcija.