Obavijesti

News

Komentari 16

Detalji jezive istrage: Tko ubija žene i stavlja ih u zamrzivač?

Detalji jezive istrage: Tko ubija žene i stavlja ih u zamrzivač?

Policajci su tijela pronašli prošli mjesec, a na adresu su došli jer su susjedi bili zabrinuti zbog stanara koji je tu živio. Muškarac (50) je ispitan i pušten, a policija kaže da je i dalje pod istragom...

VIDEO

Britanska policija pronašla je dvije mrtve žene u zamrzivaču u istočnom dijelu Londona. Nakon što su prošlog tjedna identificirali prvu žrtvu, poznat je identitet i drugoj. Radi se o Henriett Scuzs (34) iz Mađarske koja je nekoliko godina živjela u Velikoj Britaniji.

Podsjetimo, prva žrtva ovog strašnog zločina je Mihrican Mustafa (38), poznata i pod nadimkom Mary Jane, majka troje djece koja je živjela u Newhamu. Njen nestanak obitelj je prijavila 10. svibnja 2018. 

Policajci su tijela pronašli prošli mjesec, a na adresu su došli jer su susjedi bili zabrinuti zbog stanara koji je tu živio. No, ne navodi se da li je jedna od žena možda živjela u tom stanu. Muškarac (50) je ispitan i pušten, a policija kaže da je i dalje pod istragom, piše Mirror.

- Moramo detaljnije istražiti slučaj kako bismo dobili širu sliku. Sad pokušavamo povezati ove dvije žrtve. Da li su se poznavale, s kim su se družile, što su radile na ovom području? - rekao je detektiv Harding.

- Način na koji su umrle je zaista šokantan. Moje misle i molitve su s ožalošćenim obiteljima - rekao je Harding.

Podsjetimo, sličan slučaj dogodio se i u Portugalu kad je policija ispitivala slučaj nestanka osmogodišnje Joane Isabel Cipriano.

Leonor Cipriano u veljači ove godine izašla je iz zatvora nakon što je odslužila većinu svoje kazne. Mjesec dana kasnije, točnije 11. ožujka, zatvor je napustio i njen brat Joao Cipriano. I on je odslužio većinu kazne.

Oboje su, 2004. godine, osuđeni zbog ubojstva Joane Isabel Cipriano, Lenorine kćeri i Joaove nećakinje. 

Vidjela majku i ujaka kako vode ljubav pa ju ubili i zamrznuli?
Vidjela majku i ujaka kako vode ljubav pa ju ubili i zamrznuli?

Joana, kojoj je tada bilo osam godina, nestala je 12. rujna 2004. u portugalskom mjestu Figueira. Susjedi su je posljednji put vidjeli kad se, u večeri nestanka, vraćala iz trgovine.

 

Nakon mjesec dana potrage, majka curice i njen ujak policiji su priznali da su ubili Joanu jer ih je vidjela kako vode ljubav jedno s drugim. Prema njihovim riječima, djevojčica je doživjela šok pa ju je, kako nikome ne bi ispričala što je vidjela, ujak ubio, raskomadao i dijelove njenog tijela stavio u zamrzivač.

Javnost je u vrijeme nestanka Joane počela sumnjati u cijelu priču pogotovo u to da je majka ubila vlastitu kćer. Istraživački novinar Jorge Almeida tvrdi da su dokazi protiv Leonor i Joaoa klimavi. 

Navodno su ljudski tragovi pronađeni i u svinjcu pokraj kuće u kojoj je djevojčica živjela s majkom i ujakom, ali nije se nikako moglo utvrditi je li to uistinu Joana. Tijelo djevojčice nikad nije pronađeno, a ove godine, nakon izlaska iz zatvora, i majka i ujak su ipak opovrgnuli da imaju bilo kakve veze s ubojstvom.

Hrvatsku je potresao slučaj Jasmine Dominić (23) čije tijelo su pronašli u obiteljskoj kući u zamrzivaču nakon 19 godina.

Pokretanje videa...

01:29
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 16
VIDEO

Domovinski pokret izbacit će Jurčevića iz stranke; Milanović odredio datum za saziv Sabora
IZBORI 2024.

Domovinski pokret izbacit će Jurčevića iz stranke; Milanović odredio datum za saziv Sabora

Andrej Plenković objavio je kako su u četvrtak sakupili potrebnih 76 potpisa za formiranje nove Vlade

’Stjepan Čajić ju je postavio za šeficu’; On kaže: ‘To je laž, svi dišemo s radnicima Varteksa’
VARTEKS U ŠTRAJKU

’Stjepan Čajić ju je postavio za šeficu’; On kaže: ‘To je laž, svi dišemo s radnicima Varteksa’

Radnici Varteksa još čekaju plaće. Uprava šuti, sindikati prozivaju dioničara
Horor u Belgiji! Curu (14) dečko namamio u šumu. Silovali je i mučili, uhitili su 10-ero djece
ODVJETNIKU MUČNO

Horor u Belgiji! Curu (14) dečko namamio u šumu. Silovali je i mučili, uhitili su 10-ero djece

'Ovo nikad nisam doživio u svojoj karijeri', rekao je šokirani odvjetnik osumnjičenog. Pretpostavlja se da je djevojka provela dva dana u šumi i ondje ju je najmanje dva puta silovala, mučila i zlostavljala skupina djece