Obavijesti

News

Komentari 139

Detalji strave u Kupincu: Izbo mladića (17) više od 100 puta!

Detalji strave u Kupincu: Izbo mladića (17) više od 100 puta!
4

Motiv ubojstva još nije poznat. Istražni sudac Županijskog suda u Velikoj Gorici osumnjičenom (17) je odredio istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja kaznenog djela

VIDEO

Maloljetniku (17), osumnjičenom za teško ubojstvo vršnjaka u Kupincu u blizini Jastrebarskog, dežurni istražni sudac Županijskog suda u Velikoj Gorici na zahtjev Županijskog državnog odvjetništva u Velikoj Gorici u četvrtak navečer odredio je istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja kaznenog djela. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:20

Prije dovođenja na sud osumnjičenog maloljetnika su ispitali u prostorijama državnog odvjetništva u Velikoj Gorici. Sumnjiče ga da je na Štefanje 26. prosinca oko 15 sati u mjestu Kupinec, Klinča Sela u polju kod potoka maloljetniku sa sjevera Hrvatske zadao višestruke ubodne rane uslijed kojih je preminuo. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Kako neslužbeno doznajemo, maloljetnik je vršnjaku nožem zadao više od stotinu uboda.

POGLEDAJTE VIDEO VIJESTI:

Pokretanje videa...

00:19

Mrtvog mladića, koji je ležao u jarku kraj polja, dok je kraj njega zakrvavljen stajao osumnjičeni maloljetnik, zatekao je prolaznik i obavijestio Hitnu i policiju.

Motiv ubojstva nije poznat kao ni kako i zašto se mladić sa sjevera Hrvatske radio na području Klinča sela.

Dan nakon ubojstva njegov otac rekao nam je da je njegov sin ujutro otputovao u Zagreb naći se s prijateljicom na kavi te da se istu večer trebao vratiti kući. Ponio je ruksak i laptop. Nije spominjao nikakav dogovor ni sastanak s osumnjičenim, kojega poznaje od ranije.

Očajni otac: Odveo sam sina na vlak, pronašli su ga izbodenog
Očajni otac: Odveo sam sina na vlak, pronašli su ga izbodenog

Županijsko državno odvjetništvo u Velikoj Gorici protiv osumnjičenog je otvorilo istragu, odnosno pokrenulo pripremni postupak o čemu su se u petak oglasili priopćenjem, koje donosimo u cijelosti. Prema Zakonu o sudovima za mladež istraga protiv maloljetnika je tajna. 

Na prijedlog Županijskog državnog odvjetništva u Velikoj Gorici, Županijski sud u Velikoj Gorici odredio je istražni zatvor maloljetnom 17-godišnjem hrvatskom državljaninu zbog opasnosti od ponavljanja kaznenog djela odnosno na osnovu čl. 123. st. 1. toč. 3. ZKP-a. (28. 12. 2018.)

Županijsko državno odvjetništvo u Velikoj Gorici je u kaznenom predmetu protiv 17-godišnjeg hrvatskog državljanina podnijelo Županijskom sudu u Velikoj Gorici prijedlog za pokretanje pripremnog postupka protiv maloljetnika zbog osnova sumnje na počinjenje kaznenog djela protiv života i tijela teškim ubojstvom iz članka 111. Kaznenog zakona.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 139
VIDEO

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...
POSTIZBORNI PREGOVORI

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer
Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a