Obavijesti

News

Komentari 9

Detektiv je bivši igrač ragbija, osuđeni seksist to nije znao

Detektiv je bivši igrač ragbija, osuđeni seksist to nije znao
1

Mađar koji je u Australiji završio na sudu zbog uznemiravanja 19-godišnjakinje, objasnio je da je njegovo ponašanje u Europi sasvim normalno. Nešto kasnije ležao je na travnjaku ispred sudnice...

VIDEO

Laszlo Fekete (39) završio je na australskom sudu nakon što je tužbu protiv njega digao otac 19-godišnjakinje kojoj je Fekete dobacivao i uznemiravao je, javlja 9News. Njegova obrana na sudu bila je potpuno bizarna te je Mađar svoje ponašanje pokušao opravdati seksizmom cjelokupnog društva u Mađarskoj i cijeloj Europi. 

- Kad bi netko povrijedio moju kći, ja bih reagirao na isti način, ali ovaj je tip jednostavno preburno reagirao. Njegovoj sam kćeri samo rekao da je lijepa i pitao je je li za kavu. I tako je sve počelo, prisjetio se Laszlo Fekete pred novinarima kako je prišao djevojci, a onda stavio u seksističku brzinu više.

- Ona uopće nije izgledala tako mlado, a i nosila je mini-suknju što znači da je željela pozornost, rekao je taman osuđeni Mađar, inače razvedeni otac dvoje male djece. 

- Znam je da to baš i nije prihvatljivo u Australiji i zbog toga se ispričavam. Ali, u Europi, to se događa svakog dana. Poručujem djevojci da nikad ne ode u Europu jer je lijepa i to će joj se događati svakog dana, mrtav je hladan objasnio gospodin Fekete. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Da stvar bude još bizarnija, 39-godišnji je Mađar ispred suda prekinuo press konferenciju načelnika policije Darena Edwardsa te promrmljao nešto o tome kako on vjeruje u Boga i Isusa te kako će svi dobri pobijediti, a loši izgubiti. 

Nekoliko trenutaka kasnije Laszlo u punom sprintu opet ulazi u kadar, a za njim i otac 19-godišnjakinje. Ni pet, ni šest, detektiv (i bivši igrač ragbija) bacio se na Mađara i pošteno ga 'škršio' bacivši se na njega. 

POGLEDAJTE VIDEO

Detektiv je time postao heroj dana u Australiji, a Laszlo Fekete je objasnio da je u Australiji pod 'studentskom vizom' te kako si zbog toga ne želi okaljati reputaciju. Na vrijeme se sjetio. 

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer

Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a
Žestoke reakcije na Ustavni sud, Benčić: To je udar; Milanović je najavio svoju konferenciju
POSTIZBORNI PREGOVORI

Žestoke reakcije na Ustavni sud, Benčić: To je udar; Milanović je najavio svoju konferenciju

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1