Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Deterdžent jeftiniji 9 lipa, a cijena staklopera 330 kn

None Foto: A.B. 3

Glasnogovornica Konzuma Ana Mitrović rekla je da su u oba slučaja pogrešno isprintane cijene proizvoda. Kupcima je naplaćena ispravna cijena

Muž je htio kupiti stakloper za automobil pa mu je cijena zapela za oko. Oni stoje oko 30 kuna pa se zaista iznenadio kad je vidio cijeniu od gotovo 330 kuna, rekla je naša čitateljica M. S. iz Dubrovnika koja je poslala fotografiju snimljenu u ponedjeljak u Konzumu. Iznenađenja za kupce bilo je i u Konzumu u Brinju gdje je naša čitateljica A. B. uočila neobičnu vikend-akciju u kojoj je deterdžent Ariel+Lenor pojeftinio za samo devet lipa.
- Fotografiju sam snimila u nedjelju. Nisam u Konzumu ništa pitala, no nisam niti kupila taj detedžent - objašnjava A. B.
U Konzumu su nam objasnili da su pogrešno isprintali cijene.
- Kupcima su na blagajni naplatili ispravnu cijenu - rekla nam je glasnogovornica Konzuma Ana Mitrović.

Komentari (2)
  • Konzum je poznat po neispravnim cijenama, nedostajećim cijenama ispod artikla na polici ili još gore krivih cijena ispod artikala na polici.Poreznici gdje ste ili imate naredbu da tamo ne umačete prste??

    15. 1. 2008,   12:35
  • U Konzumu se opravdavaju da je to samo krivo isprintano. Ali te cijene su u svim njihovim prodavaonicama.Kao što je bio slučaj i sa onim radiom koji je bio jeftiniji za tri kn.U Superkonzumu u Jastrebarskom su manje više sve cijene krivo postavljene i osoblje je dosta bahato i bezobrazno. Vidi se koliko naše inspekcije provjeravaju te veće privatnike.Očito dobiju dobre novce da ne vide greške.

    16. 1. 2008,   08:17