Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

'Prvo smo ja i policajci ugledali noge, na kraju mrtvog čovjeka'

None Foto: Radio Mrežnica 10

Dečki s policije i ja smo našli noge. Gledali smo odakle je eksplozija mogla doći, što se dogodilo s kamionom. Na kraju smo vidjeli mrtvog čovjeka tu, ispričao je vlasnik kuće Milan Basara

U karlovačkom prigradskom naselju Popović Brdo jutros oko 2.55 sati čula se jaka eksplozija, a kako je izvijestila policija, radi se o eksploziji parkiranog teretnog vozila. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Nepoznati muškarac poginuo u eksploziji kamiona u Popović Brdu kod Karlovca

Posted by 24sata on Thursday, January 16, 2020

Policija je naknadno izvijestila kako se sumnja da je tijekom eksplozije smrtno stradala jedna osoba. 

POGLEDAJTE VIDEO:

- Zvao me susjed u pet do 3. Došao sam tu. Bila je policija. Dečki s policije i ja smo našli noge. Gledali smo odakle je eksplozija mogla doći, što se dogodilo s kamionom. Na kraju smo vidjeli mrtvog čovjeka tu. Sad je sve na policiji, da utvrdi očevidom, tko je, što je - ispričao je vlasnik kuće Milan Basara koji se bavi drvima i kaže da ne zna zašto bi netko postavio eksploziv ispod kamiona.

eksplozija | Autor: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL Foto: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL

Predsjednik Mjesnog odbora Popović Brdo Viktor Blažević rekao je Hini da su uslijed eksplozije popucala stakla na nekoliko kuća i da su stanovnici u šoku. 

- Kamionet je raznesen i to baš nasuprot moje kuće - rekao je Blažević.

Policija od noćas čuva sve oko mjesta eksplozije, ne diraju se ni krhotine ni drugi po cesti razbacani predmeti.

Blažević je rekao da je sada sve mirno, da nema razloga za paniku, ali da je uznemiren te da se čeka policijski očevid.

eksplozija | Autor: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL Foto: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL

Još nije poznato radi li se o podmetnutom eksplozivu ili zapaljenju vozila. Na mjestu eksplozije slijedi očevid i daljnje kriminalističko istraživanje, navodi karlovačka policija.

Komentari (40)
  • Ne smijem reći ni tko živi na tom brdu ni da su manjina. I za ovo što sam napisao ću vjerojatno dobiti žuti. A teretno vozilo je najvjerojatnije TAMić

    17. 1. 2020,   07:38
  • Selo 10 km od Karlovca, kakvo prigradsko naselje, ne laprdajte.

    17. 1. 2020,   08:08
  • Sto znaci posuditi novac drugome? Izazvati amneziju kod osobe kojoj ste novac posudili je. Ili ce zaboraviti vratiti novac, ili ce zaboraviti da je novac posudila, i onu staru; "dug je zao drug". A vama koji ste posudili, sto onda ostaje osim da izmislite nacin(e) da onom kojem ste posudili osvjezite pamcenje ili ga izljecite od zaboravljivosti.. a da pri tome ne zavrsite u zatvoru.

    17. 1. 2020,   07:04