Obavijesti

Promo sadržaj

Detour ide prema vrhu! Veliki koncert u Tvornici, 19.11.

Detour ide prema vrhu! Veliki koncert u Tvornici, 19.11.
1

Detour je drugi na HR TOP 40! S novim singlom 'Tvoje lice se promijenilo' ovog su tjedna postigli najviši ulaz na nacionalnu top listu radijskog emitiranja HR TOP 40

Pogledajte novi spot "Tvoje lice se promijenilo"!

"Nismo očekivali da ćemo u tako kratkom roku dospjeti do tako visokog mjesta. Malo nas je zatekla ova jutarnja informacija, koja nas je itekako razveselila i dala vjetar u leđa za naš nadolazeći slavljenički koncert u Tvornici kulture. Hvala svim radijskim urednicima, a i slušateljima koji su pjesmu iz naše Yammat faze prihvatili u novom ruhu." , komentirao je frontman grupe Nenad Borgudan.

'Tvoje lice se promijenilo' najavljuje Detourov album koji bi pod imenom 'detour10' trebao izaći početkom studenog, a i dobra je uvertira u veliki  zagrebački koncert.

Ove godine Detour slavi 10 godina rada i upravo je to bila inspiracija za realizacijom albuma koji će biti presjek njihovog rada, svojevrsni 'the best of'. Koncept albuma je takav da se odabralo deset poznatih i manje poznatih pjesama iz dosadašenjeg opusa grupe, koje su snimljene u novim aranžmanima i s novom pjevačicom Ginom Damjanović, čime će se publici pokušati pružiti novo čitanje i doživljaj skladbi.

Finale ove slavljeničke godine uz koncertnu promociju albuma održat će se 19.11. u Velikom pogonu Tvornice kulture, a karte za koncert možete nabaviti u pretprodaji po cijeni od 65 kn te na dan koncerta od 90kn.

Ulaznice za koncert 19.11. u Tvornici kulture potražite po pretprodajnoj cijeni od 65 kn (na dan koncerta - 90 kn) na sljedećim PRODAJNIM MJESTIMA:
Aquarisu Music shopovi u Zagrebu: Varšavska 13 i Branimir centar
Tvornica kulture - Šubićeva 2
Eventimova prodajna mjesta u Hrvatskoj (popis je dostupan na: 
http://www.eventim.hr/hr/outlets/ )
- Online na 
www.eventim.hr!

Detalje o koncertu pratite na facebook eventu:
https://www.facebook.com/events/758986040907437/

Medijski pokrivaju: 
Yammat FM, 24 sata, radio 101, 
muzika.hr, Soundset Plavi,  terapija.net

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Mister Dzirlo Čang Šlang – najprodavaniji čaj za reduciranje tjelesne težine
PROMO

Mister Dzirlo Čang Šlang – najprodavaniji čaj za reduciranje tjelesne težine

Hit Mister Dzirla Čang Šlang, najprodavaniji čaj za reduciranje težine na svijetu (89 milijuna kupaca, od toga milijun I dvjesto tisuća u hrvatskoj I sa tradicijom 42 godine prisustva), na zahtjev mnogobrojnih kupaca ponovno je dostupan na hrvatskom tržIštu!

Za ovaj praznik rada budi spremniji no ikad: Uz the meat grill kutije
PROMO

Za ovaj praznik rada budi spremniji no ikad: Uz the meat grill kutije

Upalite svoje roštilje i pripremite se za najukusniju grill sezonu ikada! Prvi maj je tu, a sve je spremno da ga proslavite s najfinijim mesom iz neodoljivih mix&grill kutija by the Meat.
Ostalo je još nekoliko dana da podržite inicijativu 'Genijalce potakni, svijet pomakni'
PROMO

Ostalo je još nekoliko dana da podržite inicijativu 'Genijalce potakni, svijet pomakni'

Tvrtka Intersnack Adria time osnažuje potencijale darovite djece i potiče njihov doprinos stvaranju boljeg društva u cjelini