Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Dijete (2) slučajno ubilo mamu, prozor auta joj je pritisnuo vrat

BJELORUSIJA: Mlada majka tada se nalazila u bjeloruskom mjestu Staroe Selo te je pokušavala izvući svoju dvogodišnju kćer iz vozila preko poluotvorenog prozora automobila

Mlada majka umrla je na svoj 21. rođendan nakon što je je vrat zapeo u prozoru obiteljskog BMW-a, javlja Daily Mail.

Yulia Sharko tada se nalazila u bjeloruskom mjestu Staroe Selo te je pokušavala izvući svoju dvogodišnju kćer iz vozila preko poluotvorenog prozora automobila.

U tom je trenutku dijete slučajno pritisnulo automatski prekidač za zatvaranje prozora što je zadavilo mladu majku.

Njezin suprug Artur pronašao je majku dvoje djece bez svijesti ubrzo nakon nesreće, slomio staklo na prozoru i iz okna izvukao njeno tijelo. Hitna pomoć je odmah stigla na mjesto nesreće i odvela je u bolnicu.

Nažalost, Yulia je umrla osam dana kasnije jer je izgubila previše kisika što joj je bespovratno oštetilo mozak.

- Mlada žena bila je 31. kolovoza sa svojom obitelji u kući prijatelja. Oko 16.30 sati muž ju je pronašao u nesvijesti, na vratima obiteljskog auta - izjavio je Dmitry Ivanyuk, bjeloruski istražitelj.

- Odvedena je u regionalnu bolnicu u Brestu u teškom stanju gdje je i preminula zbog pretrpljene traume nakon asfiksije - dodaje se u policijskom izvješću.

Komentari (68)
  • E ovo se zove biti pehist. Strašno i za majku i za djete u budućnosti kad sazna.

    12. 9. 2019,   14:00
  • Ovo je bas bizarna smrt, ali djete se ne izvlaci iz automobila kroz prozor. Dok mi opet nije jasno kako majka nije sakom razbila prozor jednom kad je vec ostala prikljestena? Jos cudnije je ako je vec imala namjeru izvuci kcer kroz prozor automobila logicno je da prvo ide rukama kroz prozor, a ne glavom. Sve u svemu cudna tragedija kako god okrenes.

    12. 9. 2019,   15:32
  • Bolje je imati auto čija se prozorska stakla dižu i spuštaju "na manicu" ("kurbla")!

    12. 9. 2019,   14:08