Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Stradala u sudaru: Liječnici u Splitu bore se za život curice

Komentari (29)
 • Moj je sin od 12g. ljecen na Rebru imao je tumor na mozgu . Pozlilo mu je prosle god. zvali smo hitnu i rekla im da ga voze na Rebrona neurokirurgiju gdje znaju cijelu situaciju, oni meni rekli da pripadamo u Sestara Milosrdnica prema mjestu stanovanja. Eto i ja sam htjela postaviti pitanje : iz BIH i dalje mogu u St. a moj sin nije mogao na Rebro...... nego u Sestara Milosrdnica. Zelim im brz oporavak .!!!❤️❤️!!!

  1. 4. 2019,   18:24
 • Da me se pogresno ne shvati,, zelim im brzi oporavak,, Ali zanima me kako to da se BIH drzavljani lijece u Splitu? A u isto vrijeme građani Metkovica moraju u hitnim slucajevima u Split ili i dalje. A Mostar im je udaljen 30 km. I to bolnca sagrađena nasim novcem!,,,,!!!

  1. 4. 2019,   18:03
 • Rijec je o djevojcici staroj 11 godina. Meni je kao drzavljaninu Rh koji ovdje zivi i placa porez drago da mozemo pomoci i nadam se spasiti jedan mladi zivot. Za zivotinje skupljate pomoc pravite azile a ovdje za slucaj ove male curice nemate ni mrvicu empatije. Da sutra netko napise kako treba skupiti novac da se maloj pomogne i plati trosak ljudi bi dali i opet pomogli i pokazali veliko srce a ne ko ovi dezurni zugatori samo znaju pljuvati

  2. 4. 2019,   22:07
 • Tu glasaju, tu primaju socijalu, tu se i lječe a žive u drugoj državi...

  3. 4. 2019,   19:34