Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Dilanje karata za finale SP-a: Pod istragom je Drago Ćosić?

None Foto: Davor Visnjic/PIXSELL

U prodaji na crnom tržištu su se našle karte koje je dobio HRT. Odmah je pokrenuta istraga te su na razgovor pozvana dva HRT-ova djelatnika, piše Jutarnji list

FIFA istražuje preprodaju ulaznica za nogometne utakmice Svjetskog prvenstva u Moskvi na crnom tržištu. Cijena jedne takve nelegalno prodane ulaznice za finale između Francuske i Hrvatske iznosila je gotovo 20.000 eura.

Pod istragom FIFA-e navodno je, kako piše Jutarnji list, Drago Ćosić, ugledni TV voditelj koji je iz Rusije izvještavao za HRT. 

Na crnom tržištu su bile u prodaji navodno četiri, a njihovu prodaju je zadnji čas blokirala FIFA. Cijela priča zakotrljala se zahvaljujući Fédération Internationale de Football Association (FIFA), koja je od European Broadcasting Uniona (EBU) zatražila očitovanje o tome zbog čega se ulaznice koje su dodijeljene EBU na crnom tržištu prodaju po vrtoglavim iznosima.

EBU je potom zatražio očitovanje od HRT-a, jer su, prema serijskim brojevima, to bile ulaznice koje je dobio HRT, naša javna radiotelevizija, koja je pronosila sportski spektakl iz Rusije. EBU je potom kontaktirala ravnateljstvo HRT-a, tražeći objašnjenje. Odmah je pokrenuta istraga te su na razgovor pozvana dva HRT-ova djelatnika. Radi se o sportskom komentatoru i međunarodnom koordinatoru, a neslužbeno Jutarnji doznaje da je riječ o Dragi Ćosiću i Saši Dediću.

- Žao mi je, ali baš ništa na ovu temu ne mogu niti kazati, niti komentirati - rekao je Ćosić za Jutarnji.

>>> Više pročitajte OVDJE

VIDI OVO! Ovi horoskopski znakovi najveći su ovisnici o kockanju.

VIDI OVO! Što vaš WC papir govori o vama?

Komentari (195)
  • HRT hrpa uhljeba, i tv program im je smeće kao i sama televizija

    6. 9. 2018,   08:54
  • Modriiiiić, viiiiiiida, perišiiiiiić, lovaaaaaaaa!

    6. 9. 2018,   09:35
  • Pomirili se i namirili svi klanovi oko reprezentacije, samo na HRTV ih se namirilo dvijestotinjak kako sam negdje cuo na tv da ih radi za vrijeme svijerskog. Ispada da smo postali drzava gdje svi kradu kad im se ukaze prilka. zato posteni koji i ne mogu dobit posao od tih lopina.Nisu li neki predlagali da taj dobije medalju umjesto Kalinica.ps da i medalju prosvercuje. To je isto kkao kad su nestale one skupe kamere koje je HRTV kupio za snimanje dokumentaraca pa je i njih netko prosvercao.

    6. 9. 2018,   08:53