Obavijesti

News

Komentari 195

Dilanje karata za finale SP-a: Pod istragom je Drago Ćosić?

Dilanje karata za finale SP-a: Pod istragom je Drago Ćosić?
1

U prodaji na crnom tržištu su se našle karte koje je dobio HRT. Odmah je pokrenuta istraga te su na razgovor pozvana dva HRT-ova djelatnika, piše Jutarnji list

VIDEO

FIFA istražuje preprodaju ulaznica za nogometne utakmice Svjetskog prvenstva u Moskvi na crnom tržištu. Cijena jedne takve nelegalno prodane ulaznice za finale između Francuske i Hrvatske iznosila je gotovo 20.000 eura.

Pod istragom FIFA-e navodno je, kako piše Jutarnji list, Drago Ćosić, ugledni TV voditelj koji je iz Rusije izvještavao za HRT. 

Na crnom tržištu su bile u prodaji navodno četiri, a njihovu prodaju je zadnji čas blokirala FIFA. Cijela priča zakotrljala se zahvaljujući Fédération Internationale de Football Association (FIFA), koja je od European Broadcasting Uniona (EBU) zatražila očitovanje o tome zbog čega se ulaznice koje su dodijeljene EBU na crnom tržištu prodaju po vrtoglavim iznosima.

EBU je potom zatražio očitovanje od HRT-a, jer su, prema serijskim brojevima, to bile ulaznice koje je dobio HRT, naša javna radiotelevizija, koja je pronosila sportski spektakl iz Rusije. EBU je potom kontaktirala ravnateljstvo HRT-a, tražeći objašnjenje. Odmah je pokrenuta istraga te su na razgovor pozvana dva HRT-ova djelatnika. Radi se o sportskom komentatoru i međunarodnom koordinatoru, a neslužbeno Jutarnji doznaje da je riječ o Dragi Ćosiću i Saši Dediću.

- Žao mi je, ali baš ništa na ovu temu ne mogu niti kazati, niti komentirati - rekao je Ćosić za Jutarnji.

>>> Više pročitajte OVDJE

VIDI OVO! Ovi horoskopski znakovi najveći su ovisnici o kockanju.

VIDI OVO! Što vaš WC papir govori o vama?

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 195
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'
FELJTON: ČERNOBIL, 2. DIO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'

Hrvatski znanstvenik Zdenko Franić posjetio je Černobil i stajao na mjestu s kojeg su stanovnici Pripjata promatrali plamen nakon eksplozije u nuklearnoj elektrani. Svi ti ljudi s mosta završili su u agoniji...
Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.