Obavijesti

News

Komentari 24

Policajci u Splitu pucali u zrak, lovili dilera speeda. Predao se

Policajci u Splitu pucali u zrak, lovili dilera speeda. Predao se

Mladića su trebali privesti na Općinsko državno odvjetništvo, no požalio im se da mu je loše, jer inače ima zdravstvene probleme. Pa su ga odveli u splitsku bolnicu na dodatne preglede. Tad je krenuo bježati...

VIDEO

Vidio sam policajce kako trče za nekim. Kad su otišli iza ugla, čuo se pucanj, rekao nam je čitatelj o drami koja se odvijala na splitskim ulicama u četvrtak navečer kad je 24-godišnji diler speeda pokušao pobjeći iz bolnice na Firulama.

Sve je zapravo započelo još u srijedu popodne, kada je mladić “pao” s gotovo kilogramom i pol amfetamina! Ekipa s Odjela za droge ga je prvo uhvatila s pola grama marihuane, a onda su pretragom stana u Splitu pronašli 1,4 kg “speeda” te dvije vage za precizno mjerenje. U četvrtak su mladića trebali privesti na Općinsko državno odvjetništvo, no požalio im se da mu je loše.

Pa su ga odveli u splitsku bolnicu na dodatne preglede, a čekanje u hodnicima KBC-a osumnjičeni je pokušao iskoristiti za spektakularan bijeg: odgurnuo je čuvara i stao trčati prema križanju Dubrovačke i Poljičke ulice, dok su policajci krenuli za njim. 

Čini se da su mu sve tegobe naglo popustile jer je počeo ostvarivati lijepu prednost, ne obraćajući pozornost na povike i upozorenja policajaca da se zaustavi. Kada je jedan od njih ispalio hitac u zrak, 24-godišnjak je ipak odustao, bacio se na asfalt gdje su ga “plavci” sustigli i vezali.

Incident nam je potvrdila glasnogovornica splitske PU Antonela Lolić, dodajući kako u cijeloj intervenciji nije bilo ozlijeđenih, dok će mladića privesti zbog kaznenog djela neovlaštene proizvodnje i prometa drogama.

Zbog pokušaja bijega, barem zasad, neće ići neke dodatne prijave, kazali su nam iz splitske policije.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 24
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'
FELJTON: ČERNOBIL, 2. DIO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'

Hrvatski znanstvenik Zdenko Franić posjetio je Černobil i stajao na mjestu s kojeg su stanovnici Pripjata promatrali plamen nakon eksplozije u nuklearnoj elektrani. Svi ti ljudi s mosta završili su u agoniji...
Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.