Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

'Hrvatska je u dubokoj recesiji, no ulazak u EU će joj pomoći'

Komentari (61)
 • Prokleti bankari. To ste vi namjerno napravili ovakvu krizu. Gamad masonska.

  30. 5. 2012,   22:46
 • U dubokoj smo recesiji i to je to pa ce doci koza nostra iz europe pljunuti ce par milijardi eura zaduziti nas na jedno 70 godina i onda cemo mi njima vracati kamate a dok ne vratimo dug odu nam vec unaprijed pripremljena poduzeca brodogradilista turizam itd. za glavnicu.Istina je da cemo imati porast zaposljavanja ali to ne znaci da cemo i dobro zaradjivati jer investitor zna dobro koliko prosjecni radnik ima u novcaniku i time ga drzi za jaja.

  30. 5. 2012,   20:01
 • Samo da nas ta potpora ne dodje skuplje nego sto vrijedi. Sve bankar do bankara, vidi im se bankara.

  30. 5. 2012,   21:27
 • ..financijska potpora -pripremali ste nas jako dugo do ovog potpiranja...vjerovala sam prije dvadeset godina da promet roba i zaposljavanje unutar evropske grupacije moze stvoriti bolji zivot za sve, a nakon ulaska rumunjske malo sam se zapitala i otada svakim danom otkrivam da nema nista od ideala..

  30. 5. 2012,   23:50
 • Gospodin nam ne treba govoriti koliko smo zaronili glavom pod asfalt. To svi znamo već dugo. Ne vidim kako ćemo izaći iz ove krize živi i zdravi. Uskoro ćemo svi biti bez posla, ne samo u privatnom sektoru nego i oni u javnom, koji još zapravo ne znaju što je kriza.

  30. 5. 2012,   23:23
 • Rekao je i kako je Svjetska banka malo iznenađena dubinom pada hrvatske industrijske proizvodnje, u prvom kvartalu za 9,4 posto, no kaže kako samim padom nisu iznenađeni. malo su iznenađeni al ipak nisu iznenađeni xD

  30. 5. 2012,   20:40
 • hvala bogu da si nam to rekao... a vi u svjetskoj banci ćete se pobrinut da nam uzmete sve što imamo kako bi nam pomogli kao što ste nam pomogli sa 34 miljarde eura nema dugo , uz kamatu 8 % i zalog na razno razna dobra , vodu, energiju, ceste, mjenice, vrijednosne papire, nekretnine... svaka vam čast

  30. 5. 2012,   18:48
 • U Hrvatskoj nema recesije,nego je trenutna situacija posljedica paleža najodvratnije zajednice na kugli zemaljskoj,one "hrvatske demokratske".Recesija zahvaća zemlje koje imaju gospodarstvo,a ne one koje ga se rješavaju.Ovo potonje naziva se lopovlukom i veleizdajom jer kradeš vlastiti narod.

  30. 5. 2012,   21:15
 • Sve je dobro dok se možeš izvlačit na prošlu vlast!! Tako već 20 godina funkcionira hrvatska politička scena!!!

  30. 5. 2012,   18:59
  • Mi se ne moramo ni na koga IZVLAČITI,jer smo glupava nacija da bi bilo što razumjeli,i to je glavni problem,mi bi se malo igrali države.Za IMATI SVOJU DRŽAVU treba puno više od kreveljenja o nacionalizmu i stalnom problemu,kako nas nitko ne razumije...

   31. 5. 2012,   08:14
 • Da, Hrvatskoj ce pomoci ulazak u EU kao sto je pomogao i Grckoj... Kao fol su joj vise puta pomagali sa dodatnim zaduzivanjima umjesto da su olabavili kamatu i izvukli glavnicu... Ali to nije bilo interesantno, kao sto nece biti ni stranih investicija u nasoj zemlji.... jednostavno receno: kad god su dosli INVESTITORI, uvijek su dosli unistiti a ne razviti tu industriju, tvornicu, radionicu i sl. Osim trgovackih centara naravno, kako bi nam mogli plasirati svoju robu, hranu, pice... a mi ko blesavci: Zar ne postoji nikakva mogucnost da se stocari, ratari, ribari udruze u veliku zadrugu pa da sami svoje proizvode plasiraju na nase trziste - neka vlada dogovori sa HBOR-om pa neka takvima daju kredit za otvorenje trgovackog centra s proizvodima RH! Nakon takvog jednog, doci ce i drugi centar i treci i otvarat ce se radna mjesta a plodna zemlja nece propadati niti cemo morati uvoziti meso koje je tko zna koliko puta bilo zaledeno-odledeno i tako u nedogled!

  31. 5. 2012,   09:03