Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Dirljivo! Sijamski blizanci prvi put ugledali jedan drugome lice

None Foto: Facebook 2

DIRLJIVO: Mališani su od iznenađenja jedan drugog gledali otvorenih usta. Jednogodišnja braća Jadon i Anias su bila spojena glavama, a liječnici su ih operirali 27 sati

Jadon i Anias McDonald, sijamski blizanci koje su liječnici razdvojili u listopadu prvi put su jedan drugog pogledali u lice, a dirljivi trenutak je ovjekovječen fotografijom.

Foto: Promo

Mališani su od iznenađenja jedan drugog gledali otvorenih usta. Braća su bila spojena glavama, a liječnici su ih operirali 27 sati. Jadon se izvrsno oporavlja i vesela je beba puna energije, ali Anais, koji je i prije operacije imao više problema, još se bori s infekcijama i virusima. Liječnici smatraju da braću ne treba dodatno traumatizirati i razdvajati jer smatraju da će Jadenova pozitivna energija pomoći Aniasu da se brže oporavi. 

Osim što su se braća prvi put pogledala u oči, roditelji su ih prvi put mogli primiti u naručje. Jadena su mogli prigrliti odmah nakon operacije, ali morali su pričekati da bi primili Aniasa jer je zbog komplikacija bio spojen na brojne cjevčice.

Posted by Nicole McDonald on Tuesday, 8 November 2016

- 13 mjeseci sam sanjala o ovom trenutku. Pogledala sam Jadenovo lice i vidjela ga na posve nov način. Jedan od najznačajnijih trenutaka u mom životu - opisala je Nicole McDonald na društvenoj mreži gdje je i dokumentirala cijeli proces jer skupu operaciju obitelj pokušava financirati preko GoFundMe kampanje. Operacija je trajala 27 sati, a McDonaldi će je morati platiti 2,5 milijuna dolara.

Komentari (45)
  • Za spas svoje djece oni moraju platiti 2,5 mil. dolara?! Koje poremećeno društvo, pa to je strašno

    25. 11. 2016,   14:20
  • Predivno.. maleni neka ima je sa srecom

    25. 11. 2016,   14:45
  • E još malo pa će se moći i međusobno potući,već se grdo gledaju

    25. 11. 2016,   14:18