Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Disney u Gružu: Brod slavnih crtanih likova oduševio djecu

None Foto: Grgo Jelavić/PIXSELL 7

U Dubrovnik je uplovio 294 metra dug kruzer Disney Magic na kojem djeca uživaju s omiljenim likovima. Četveročlanu obitelj krstarenje od 12 dana stoji oko 70.000 kn

Snjeguljica, Pajo Patak, Pepeljuga i Šiljo samo su neki od putnika na prvom Disneyevu kruzeru koji je u petak doplovio iz Barcelone u Gruž.

Zabavni kruzer očarao je Dubrovčane, a posebno najmlađe jer je namijenjen ponajprije njima. Čak 2700 putnika u 12-dnevnom putovanju Sredozemljem može uživati u jedinom kruzeru koji nema kasina, ali zato ima pizzeriju Pinokio, Šiljin restoran brze prehrane, Pajin vodeni park i kazališne predstave nekih od najdražih likova iz crtića. Krstarenje Disney Magicom namijenjeno je obiteljima, a, osim najmlađih, na krstarenju će se zabaviti i odrasli. 

Dok brodom zabavljaju goste Miki Maus, Kapetan Kuka, Mala sirena i Petar Pan, roditelji mogu biti mirni jer će se klinci zabavljati cijeli dan. Kad požele minutu mira i tišine, pronaći će je u restoranu za odrasle Palo ili u jednom od petnaestak barova i noćnih klubova. Četveročlanu obitelj krstarenje od 12 dana stoji oko 70.000 kuna.

Komentari (37)
  • sad su naši ljudi sigurno u dilemi...u ponedjeljak na burzu ili uzet djecu pa na krstarenje...

    5. 7. 2013,   20:11
  • ja se bum rasplakal! :(((..........ja OBOŽAVAM disneyja oduvijek, nema veze kaj je ovo za djecu, ja bih uživao! :)))

    5. 7. 2013,   20:25
  • Ja pošla na njihovu stranicu .... pa i nije baš 70.000 ...... može se ploviti i za pola cijene ..... i to u apartmanu......

    5. 7. 2013,   19:02