Obavijesti

News

Komentari 24

DIV već zaposlio 250 radnika, zaposlit će ukupno 700 ljudi

DIV već zaposlio 250 radnika, zaposlit će ukupno 700 ljudi
3

Iz uprave DIV-a su prije nekoliko dana poručili kako je u tvornicu uloženo 25 milijuna eura, od čega 15 milijuna vlastitog kapitala, a 10 milijuna eura iz kredita HBOR-a

VIDEO

Samoborska DIV grupa zaposlila je 250 radnika u novootvorenim pogonima u Kninu, a u idućih nekoliko mjeseci planiraju otvoriti ukupno 700 radnih mjesta. Na svečanosti u četvrtak točno u podne, novim radnicima simbolično su uručene diplome za završeno usavršavanje i obuku čime su osposobljeni za rad na novim, suvremenim pogonima kninske metaloprerađivačke industrije. 

Novozaposleni radnici su osposobljeni za rad na novim pogonima kao zavarivači, rukovoditelji laserskim uređajima za rezanje i zavarivanje, primatelji metalnih sirovina, kalioci, alatničari, bravari, podešivači strojeva za proizvodnju vijaka i skladištari.

DIV Grupa je program edukacije i zapošljavanja realizirala zajedno sa Pučkim otvorenim učilištem u Kninu. Diplome polaznicima dodijelili su Sandra Žulj, voditeljica obrazovanja i Josip Ivandić, voditelj proizvodnje unutar DIV Grupe. 

Iz uprave DIV-a su rekli kako je u tvornicu uloženo 25 milijuna eura, od čega 15 milijuna vlastitog kapitala, a deset iz kredita HBOR-a. 

Inače, DIV grupa je najveća grupacija specijalizirana za preradu, proizvodnju i trgovinu vijčane robe te ostalih strojnih dijelova i metalnih proizvoda na hrvatskom tržištu te jedna od vodećih u Europi i svijetu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 24
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'
FELJTON: ČERNOBIL, 2. DIO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'

Hrvatski znanstvenik Zdenko Franić posjetio je Černobil i stajao na mjestu s kojeg su stanovnici Pripjata promatrali plamen nakon eksplozije u nuklearnoj elektrani. Svi ti ljudi s mosta završili su u agoniji...
Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.