Obavijesti

News

Komentari 79

Divljak koji je pregazio ženu i 4 djece teturao je nakon nesreće

Divljak koji je pregazio ženu i 4 djece teturao je nakon nesreće
3

Nesretna majka i dijete preminuli su na mjestu nesreće. Liječnici su se cijelu noć borili za živote još troje djece. Vozač je, prema riječima očevidaca, bio ili pijan ili drogiran...

VIDEO

Vozač Nermin R. (34) priveden je zbog tragedije u kojoj je život izgubilo dvoje ljudi, majka i njena devetogodišnja kći. Još troje djece završilo je u travničkoj bolnici nakon što je vozač sinoć naletio na njih usred Novog Travnika u BiH. Fotografije s mjesta nesreće su uznemirujuće. Opel Astrom ih je doslovno pokosio.

Nakon hitne intervencije u travničkoj bolnici, dvoje djece su sinoć prebacili u Klinički centar Univerziteta u Sarajevu, piše Dnevni Avaz. Prema pričama očevidaca, Nermin R. je već otprije poznat policiji zbog narkotika. Nakon nesreće, jedva je stajao na nogama i puzao je po cesti. Građani su ga zadržali do dolaska policije. Pretpostavljaju da je bio ili pijan ili drogiran. Stravični prizori ostavili su mještane Novog Travnika bez riječi. Vozača bi u subotu trebali saslušati policija i dežurni tužitelj.

Poginula žena hodala je gradom s dvoje svoje djece i dvoje djece koja pripadaju drugoj obitelji. Navodno su se vraćali s treninga džuda. Odjednom se u njih zabio automobil. Prolaznici su im pokušali pomoći, ali za majku i kćer nije bilo spasa.

- Sve se odigralo tako brzo. Sa ženom sam ulazio u zgradu kad je brat zavikao: "Ne vodi djecu iz zgrade". Kad sam vidio, noge su mi se odsjekle, samo sam bespomoćno stajao, nisam mogao ni pritrčati i pomoći, dok je brat pomagao ozlijeđenoj djeci - kazao je za Avaz Novotravničanin koji je svjedočio tragediji.

Zbog tragedije u subotu će se mještani okupiti na mirnom prosvjedu pred zgradom Općine, piše travnicki.info.  Naime, stanovnici okolnih zgrada kažu da su upozoravali da se tom cestom kroz sam centar grada, gdje su džamija i tržnica, brzo vozi, te da strahuju za svoju djecu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 79
VIDEO

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?
IZ MINUTE U MINUTU

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!
ČESTITKE!

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!

Vrijedni dobici odlaze igračima Hrvatske Lutrije iz Osijeka i s otoka Krk
VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i  Hrvatsku...
NEVJEROJATNO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i Hrvatsku...

ATENA, GRČKA Jaki vjetrovi donijeli su saharski pijesak koji je prekrio dijelove Grčke, među njima i glavni grad Atenu. Kažu kako je to jedan od najgorih slučajeva koje vežu za pustinjski pijesak u šest godina. Prema projekcijama Copernicusa, ova meteorološka pojava mogla bi pogoditi Hrvatsku krajem mjeseca