Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Divljak koji je pregazio ženu i 4 djece teturao je nakon nesreće

None Foto: Dnevni Avaz 3

Nesretna majka i dijete preminuli su na mjestu nesreće. Liječnici su se cijelu noć borili za živote još troje djece. Vozač je, prema riječima očevidaca, bio ili pijan ili drogiran...

Vozač Nermin R. (34) priveden je zbog tragedije u kojoj je život izgubilo dvoje ljudi, majka i njena devetogodišnja kći. Još troje djece završilo je u travničkoj bolnici nakon što je vozač sinoć naletio na njih usred Novog Travnika u BiH. Fotografije s mjesta nesreće su uznemirujuće. Opel Astrom ih je doslovno pokosio.

Foto: Travnički info

Nakon hitne intervencije u travničkoj bolnici, dvoje djece su sinoć prebacili u Klinički centar Univerziteta u Sarajevu, piše Dnevni Avaz. Prema pričama očevidaca, Nermin R. je već otprije poznat policiji zbog narkotika. Nakon nesreće, jedva je stajao na nogama i puzao je po cesti. Građani su ga zadržali do dolaska policije. Pretpostavljaju da je bio ili pijan ili drogiran. Stravični prizori ostavili su mještane Novog Travnika bez riječi. Vozača bi u subotu trebali saslušati policija i dežurni tužitelj.

Foto: Travnički info

Poginula žena hodala je gradom s dvoje svoje djece i dvoje djece koja pripadaju drugoj obitelji. Navodno su se vraćali s treninga džuda. Odjednom se u njih zabio automobil. Prolaznici su im pokušali pomoći, ali za majku i kćer nije bilo spasa.

- Sve se odigralo tako brzo. Sa ženom sam ulazio u zgradu kad je brat zavikao: "Ne vodi djecu iz zgrade". Kad sam vidio, noge su mi se odsjekle, samo sam bespomoćno stajao, nisam mogao ni pritrčati i pomoći, dok je brat pomagao ozlijeđenoj djeci - kazao je za Avaz Novotravničanin koji je svjedočio tragediji.

Zbog tragedije u subotu će se mještani okupiti na mirnom prosvjedu pred zgradom Općine, piše travnicki.info.  Naime, stanovnici okolnih zgrada kažu da su upozoravali da se tom cestom kroz sam centar grada, gdje su džamija i tržnica, brzo vozi, te da strahuju za svoju djecu.

Komentari (79)
  • tamnica 1 x 1 m2 bez struje i vode pa laganini neka krepa !!!

    8. 12. 2018,   07:14
  • Nikad mi nije toliko dugo trebalo za napisati komentar i valjda ga nema za to što osjetiš kada samo pročitaš da je nekome uništen život i preostala mu vječna tišina u kojoj je samo bol ! Nema čak ni kazne za ovakve ...

    8. 12. 2018,   07:18
  • Za ovo mu treba suditi kao za ubojstvo..

    8. 12. 2018,   08:16