Obavijesti

News

Komentari 112

'Divljak s rotora' ima zabranu vožnje i dvije uvjetne presude

'Divljak s rotora'  ima zabranu vožnje i dvije uvjetne presude
1

Mladenu Č. (48), koji je bježao policajcima po cesti, odredili su istražni zatvor. Mladen je upao u gužvu kraj zagrebačke Arene. Četvorica su ga izvlačila iz automobila

VIDEO

Nakon ispitivanja u Općinskom državnom odvjetništvu u Novom Zagrebu, Mladena Č. (48), koji je bježao policajcima oko zagrebačke Arene, u utorak navečer doveli su na Županijski sud u Velikoj Gorici.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:15

- Sutkinja istrage odredila mu je istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja djela - potvrdio nam je glasnogovornik Županijskog suda u Velikoj Gorici Ante Zeljko. Zagrebačka policija prijavila ga je za tri kaznena djela: obijesnu vožnju, oštećenje tuđe stvari i krivotvorenje isprave.

Pokretanje videa...

potjera 02:29

Kako neslužbeno doznajemo, Mladen Č. je stari policijski znanac. Više puta je kažnjavan zbog različitih kaznenih djela, među kojima su krađe i krivotvorenja. Dok su za njim jurili policajci pokušavajući ga zaustaviti, vozio je pod zabranom vožnje, a ima i dvije uvjetne kazne temeljem ranijih presuda. Inače je iz Slavonskog Broda te je u mirovini. Podsjetimo, Mladen je u ponedjeljak oko 15 sati na benzinskoj crpki na autocesti A1 u Draganiću natočio gorivo, a zatim sjeo u srebrnu Opel Astru karavan i pobjegao ne plativši račun. Djelatnici crpke odmah su obavijestili policiju, koja je kradljivcu postavila blokade na izlazima s autoceste. No Mladen nije namjeravao stati na naplatnim kućicama. Probio je rampu i oštetio je te nastavio bježati. Pritom se dvaput polukružno okrenuo i vozio u suprotnom smjeru.

Zeznuo ga rotor: Probio rampu i zapeo u prometu kod Arene...
Zeznuo ga rotor: Probio rampu i zapeo u prometu kod Arene...

Bježao je gotovo 40 kilometara. 

- Vidjeli smo vozača kako juri suprotnim smjerom na Jadranskoj aveniji. Prešao je preko stupića kraj naplatnih kućica Lučko i prešao rampu. Sve je bilo puno stakla - ispričali su nam čitatelji 24sata koji su snimili dio filmske potjere u Zagrebu.

Na snimci se vidi kako su policajci sa svih strana zatvorili izlaze vozaču. No nije se htio lako predati pa su ga čak četvorica izvlačila iz automobila. 

- Bio sam na poslu kad sam čuo sirene kraj zagrebačke Arene. Izašao sam i vidio policijske automobile kako love muškarca u Astri oko trgovačkog centra. Kad je pokušao pobjeći opet na Jadransku aveniju, Kobre su mu blokirale put - ispričao nam je čitatelj koji je uspio snimiti privođenje obijesnog vozača.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 112
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske
Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"