Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

'Divljak' u Mercedesu bježao Kobrama - pa se zabio u zid!

None Foto: čitatelj 24sata 5

Vozač (18) Mercedesa nije stao u nedjelju oko 23.45 sati policajcima u zagrebačkim Mlinovima. Stisnuo je gas, ali su ga dečki u plavom uspjeli stići. Priveli su ga i odveli u policijsku postaju

Dečko i ja izašli smo iz kuće, a odjednom smo čuli snažan udarac. Na glavnoj cesti vidjeli smo Mercedes koji se zabio u zid te mladića kojeg privode policajci, kaže nam čitateljica.

POGLEDAJTE VIDEO:

U zagrebačkim Mlinovima u nedjelju malo prije ponoći policajci su pokušali zaustaviti mladića (18) u Mercedesu. Nije stao nego je stisnuo gas. Za njim su krenuli policajci. Kod kućnog broja 176 u zavoju je izgubio kontrolu. Sletio je s ceste, udario u zid, pokupio stupiće i završio u drugom zidu.

- Bili smo u šoku. Mladića su već bili priveli. Bio je naslonjen na auto s lisicama na rukama. Lovile su ga Kobre, a čuli smo policajce koji su ga vodili kako mu govore: ‘Što si mislio, da od nas možeš pobjeći?’. Navodno je mladić dobio prije dva tjedna vozačku dozvolu - kaže svjedokinja nesreće.

Foto: čitatelj 24sata

Iz zagrebačke policije kazali su nam da je mladić u nesreći lakše ozlijeđen te mu je pomoć pružena u KBC-u Sestre milosrdnice. Nakon kriminalističkog istraživanja bit će poznato koji mu se prekršaji stavljaju na teret. Mercedes koji je vozio vrijedi više od 300.000 kuna.

Komentari (319)
  • 18, sa Mlinova,nova mečka...sve jasno...tata je ugledni poduzetnik, bla bla...

    1. 7. 2019,   20:04
  • Tipicni tatin sincic koji dobiva sve na pladnju..

    1. 7. 2019,   20:07
  • Ko je tom djetetu dao taj stroj ,jadannebio... Malome još mlijeko kapa, a ne da zna vozit to

    1. 7. 2019,   20:03