Obavijesti

News

Komentari 97

Dizajner se žali na Luku Rajića: 'Terorizira nas bukom iz vile'

Dizajner se žali na Luku Rajića: 'Terorizira nas bukom iz vile'
1

HVAR U policiji kažu da su postupali na dojavu da se u kući galami. Policija je izašla smiriti situaciju i svi se složili da daljnje postupanje nije potrebno. Dizajner tvrdi da je Rajić bio bahat

VIDEO

Na društvenim mrežama u ponedjeljak je osvanuo post modnog dizajnera Tonija Carića Ricova koji se požalio na ponašanje Luke Rajića i njegovih sinova. Luka Rajić i sinovi iznajmili su vilu koja dijeli zid s Carićevom kućom na Hvaru. 

Tekst s Facebooka prenosimo u cijelosti:

Forke i forani, trebamo li se bojati za vlastiti život u svom gradu na kućnom pragu?!?

Svjestan sam da ovim tekstom ne mogu postići puno jer u našoj Lijepoj Hrvatskoj ne funkcionira ništa.Uvijek će nažalost važiti ona:'Tko jači taj tlači!'

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Ipak sam osjetio potrebu i dužnost da sa svojim sugrađanima podijelim nemili događaj koji se zbio noćas u mom susjedstvu, a iz kojeg sam na svu sreću izvukao živu glavu.

Milijunaš Luka Rajić iznajmio je Villu Heraclea i već danima danonoćno terorizira cijelo susjedstvo.

Noćas mi je prekipjelo jer ne možemo spavati ni mi (koji sa njima dijelimo zajednički zid kuće, a prozori nam gledaju na vrt u kojem su zabave), ni ostali susjedi,a ni naši gosti. Otišao sam lupati po vratima da im rečem da se primire.

Na to mi je Luka Rajić rekao da on može sve što hoće jer da je on Luka Rajić i da je jako puno platio taj smještaj. U to su izletjeli i njegovi sinovi sa svojim prijateljima, zaletavali se u mene i prijetili mi kako znaju tko sam i da će me naći u Zagrebu i pretući. Jedan od njih mi je iskidao i majicu. Mama je pozvala policiju, a policajci su je mrtvo hladno pitali gdje je Villa Heraclea?!

Kao da nikad nisu bili tamo,a zvali smo ih više puta ovih godina kako bi primirili razularene goste. Mama im je odgovorila u Burak, a njihovo sljedeće pitanje je bilo da gdje je Burak?! Dok su policajci došli ja sam očito mogao već biti i mrtav.

Ovakvo ponašanje dvojice policajaca ne pamtim (ostali su bili više manje susretljivi, a i njih su znali bahati gosti dobro izvrijeđat). Oba policajca su stala na stranu 'moćnika', a privesti su htjeli mene i mamu jer ja nisam smio sam stišavati susjede nego zvati policiju. Ubuduće i hoću, samo se nadam da će znati naći Burak.

Luka Rajić je mojoj mami rekao kako mu ima bit zahvalna jer joj je spasio sina da ga ne pretuku (pokušavajući smiriti nabrijane sinove i njihove prijatelje).

Šta je to došlo od našeg Hvara?
Luka nam je objašnjavao kako je normalno da se oni opuštaju i urlaju jer su na odmoru te da on ima 15 takvih villa i da je tamo bogatašima sve dopušteno.

U par navrata je spomenuo kako je vlasniku ville,gospodinu Goranu Hanžeku (njegovom bivšem menadžeru) napomenuo kako se treba riješiti susjeda kako ne bi ometali komfor milijunaša koji skupo plaćaju smještaj.

Pitam se što je on mislio pod tim 'riješiti'?!? Ubiti nas, iseliti iz vlastitog doma nas starosjedioce?
Jedan od sinova podrugljivo je viknuo da što taj mali hoće? Ima tu dva kvadrata, a Hanžek cijelu villu pa bi on sad tu kao bio glavni!

Mislim da o Lukinom sinu dovoljno govori moto koji rado koristi: "Stay Rich or Die Poor!"

Ovim tekstom želio sam upozoriti i na opće stanje u našem gradu.

Odlučno ću braniti svoj dom i pravo na dostojanstven život u centru grada.

Forke moje i Forani - hoćete li i vi?

U policiji kažu da su postupali na dojavu ženske osobe da se u kući galami odnosno da je buka u sitnim noćnim satima. Policija je  izašla smirili situaciju i svi se složili da daljnje postupanje nije potrebno. Nitko nije bilo ozlijeđen. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 97
VIDEO

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'
MAJCI VJEŠTAČE MOBITEL

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'

Mještani kažu kako obitelj Ilić godinama nisu viđali u susjedstvu. Kažu kako u toj vikendici već godinama nikoga nema, objekt je zapušten pa susjedima nije najjasnije zašto je obitelj sa sobom tamo povela djecu

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju
ZBOG NOVIH SAZNANJA?

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju

Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag
Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka
VIDEO: CURICA NESTALA U SRBIJI

Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka

BANJSKO POLJE, SRBIJA - Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag. Roditelji djevojčice ponovno su pozvani u policijsku postaju, ali za sada još nema informacija je li to povezano s kopanjem zemljišta oko kuće gdje je malena Danka nestala.