Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Djeca stajala u redu da se slikaju s Luizom oko vrata

None Foto: D. Marić 3

Iako je biker, Tibor (35) se na ovogodišnji susret motociklista u Puli ipak uputio kombijem kako bi njegovoj zmiji Luizi dugoj 4,5 metra bilo komotnije

Luizu jednostavno svi vole. Ona je jako pitoma, a živi u terariju u mom stanu. Osim nje, imam i manjeg albino pitona Maju. Prijatelji znaju za nju pa se ne boje, a znam je i pustiti da gmiže po stanu. Naravno, ne previše, da se negdje ne zavuče, kaže vlasnik Tibor Božić (35) iz Opatije. Iako je biker, Tibor se na ovogodišnji susret motociklista u Puli ipak uputio kombijem kako bi Luizi bilo komotnije. Ondje je burmanski piton dug 4,5 metara bio velika atrakcija. Bajkeri, ali i djeca, u redovima su stajali kako bi se slikali s Luizom oko vrata, iako je to mnogima bio problem zbog njezine veličine i težine. Slikanje s Luizom vlastitim fotoaparatom stajalo je 20 kuna, a s njegovim 50 kuna.
- Imam još tri psa, dvije mačke i papige. Oni i Luiza nisu u kontaktu radi njihove sigurnosti. Jednom me Luiza napala dok sam je hranio. Omotala mi se oko ruke i stisnula, ali kad je shvatila da sam to ja, odmah me pustila - tvrdi Tibor Božić.

Komentari (17)
  • Ej kompa ti si izgorio skroz......;)))))) al zmijica je ok......

    5. 9. 2010,   19:00
  • ja se zmija jednostavno bojim dala bi ja ravne duse 100 kuna da je nevidim ,,,

    5. 9. 2010,   19:00
  • triba ga ispeć na gradela pa zvat jacu

    5. 9. 2010,   19:00