Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Dječaci se ugušili u hladnjaku, sakrili se tijekom igre skrivača

None Foto: Screenshot Youtube

Kirgistan: Dječaci su se oko kuće igrali skrivača. U jednom trenutku stariji brat sakrio se u hladnjak, a kad ga je mlađi pronašao ušao je za njim. Ostali su zaključani u hladnjaku kojeg nisu mogli otvoriti iznutra

Braća David (6) i Nikita (4) ugušili su se nakon što su se slučajno zaključali u starom hladnjaku kraj svoje kuće. Dječaci su se navodno igrali skrivača u selu Mihajlovka u kirgistanskoj regiji Issyk-Kul. 

Kako prenosi Daily Mail, stariji je brat ušao u stari hladnjak na dvorištu, a policija misli kako ga je mlađi brat pronašao te je ušao za njim u hladnjak. No za njima su se vrata zatvorila i zaključala. Dječaci se nisu mogli osloboditi jer se hladnjak iz sovjetskog doba nije mogao otvoriti iznutra. 

Kad su roditelji Roman (28) i Julija (27) uočili da nema dječaka krenuli su u potragu. Pretražili su cijelo selo, a nakon par sati neuspjeha alarmirali su policiju. Policajci su nakon pretresa kuće krenuli u pregled dvorišta te pronašli dječake u hladnjaku. 

Očajni roditelji pokušavali su reanimirati sinove, no bilo je prekasno.

Iz policije kažu da su dječaci pronađeni nakon pet sati te da su preminuli zbog gušenja. 

Komentari (10)
  • Uzas!

    13. 6. 2019,   23:14
  • evo vidite kako malu djecu stalno treba imati na oku, uvijek nadju nacin kako upasti u probleme a ovaj problem ih je kostao zivota

    14. 6. 2019,   02:06
  • Nemoguće, pa morali su dozivati roditelje, kako ih nitko nije čuo? Vjerojatno su roditelji prekasno primjetili da djece nema, djecu u toj dobi treba držati stalno "na oku".

    13. 6. 2019,   23:29