Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Dječaci silovali i drogirali majku (25) pred djecom

None Foto: 24sata/ilustracija

Trominutnu snimku su postavili na You Tube, koja je kasnije skinuta. Banda tinejdžera drogirala je i silovala žrtvu (25) dok su djeca plakala

Na njoj se jasno vidi žrtva u potpuno nesvjesnom stanju s prevrnutim očima dok njeno dvoje djece, kći (2) i sin (4), tijekom orgijanja nekontrolirano plaču. Maltretiranje tinejdžera trajalo je punih 14 sati nakon što je majka u šampanjcu popila i drogu za silovanje. Žrtva iz Londona je ispričala kako joj je u posjet došla susjeda s tri dječaka u dobi od 14 do 16 godina.
- Otvorili smo bocu šampanjca i popila sam samo jednu čašu, nakon čega mi je postalo jako loše. Bila sam potpuno paralizirana i bila sam svjesna da se nešto loše događa, ali nisam se mogla pomaknuti. Silovali su me cijelu noć pred mojoj djecom, koja su cijelo vrijeme plakala, ali nisam mogla ništa učiniti. Na meni su se izmjenjivali jedan za drugim sve do jutra, nakon čega su me nazvali kujom i droljom. Sjećam se samo da je sve počelo po noći, a završilo pred jutro. Šokirala sam se kad sam snimke vidjela na You Tubeu - kroz suze je ispričala žrtva koja silovanje nije prijavila sve dok nije vidjela snimke.
Kako je sama istaknula, nije se željela još više ponižavati i prolaziti kroz tu torturu. Snimke s ou Tubea su skinute na zahtjev žrtve.

Komentari (12)
  • ... i gdje je u to vrijeme bila susjeda? Tu nekaj ne štima.

    22. 2. 2008,   09:28
  • Ma njih treba udaviti,govna maloljetna a i ona je carica s njima cugati(susjedi)

    22. 2. 2008,   09:28
  • Zašto je ona uopće pila alkohol sa djecom od 14-16 godina? A i odakle djeci droga za silovanje...jako ljepo...

    22. 2. 2008,   09:22