Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Dječak je još na respiratoru, ali krvarenja nema i on je stabilno

None Foto: Željko Rukavina/24sata

Dr. Miroslav Gjurašin, neurokirurg koji ga je operirao, kaže da su zadovoljni kontrolnim CT snimkama glave napravljenima u petak, jer one pokazuju da hematoma više u mozgu nema, a krvarenje je posve zaustavljeno

Sedmogodišnjak na kojega je naletio automobil u okolici Koprivnice, i kojem su liječnici u klinici za dječje bolesti u Klaićevoj dugotrajnom operacijom iz malog mozga uklonili golemi hematom, u subotu je i dalje bio na respiratoru i stabilnih vitalnih funkcija.

NALET AUTA KOD KOPRIVNICE Gotova operacija dječaka: 'Sad je stabilno, ali se bori za život'

Dr. Miroslav Gjurašin, neurokirurg koji ga je operirao, kaže da su zadovoljni kontrolnim CT snimkama glave napravljenima u petak, jer one pokazuju da hematoma više u mozgu nema, a krvarenje je posve zaustavljeno.

DJEČAK STRADAO KOD KOPRIVNICE 'Rekao je: Bako, ja želim ići na bicikl. A ja sam ga pustila...'

No mozak je još natečen, pa je stoga dječak sediran lijekovima i spava priključen na respirator, na Jedinici intenzivnog liječenja. Tako će biti cijeli vikend.

Vozača su priveli

Anesteziolozi budno motre njegovo stanje kako bi, među ostalim, vidjeli kada ga polako mogu početi buditi. 

Komentari (2)
  • Samo neka sve bude ok!💟

    15. 6. 2019,   14:45
  • Prosto mi nepojmljivo da starac od 77 godina udari dete od 7 god i pobegne,pa i da nema dece i unučadi,ne ide!!Sa tom krivnjom je teže živeti,i misliti o tome,nego i umreti,ej!!

    15. 6. 2019,   15:00