Obavijesti

News

Komentari 25

Dječak se igrao s puškom i slučajno ustrijelio sestru

Dječak se igrao s puškom i slučajno ustrijelio sestru
1

Stariji brat (15) sestri je pokazivao očevu pušku. Ona ga je htjela fotografirati s oružjem. Puška se zaglavila, a zatim opalila i ubila djevojčicu (14)

VIDEO

Učenicu osmog razreda pronašli su u četvrtak navečer oko 23 sata mrtvu u obiteljskoj kuću u Donjim Andrijevcima kraj Slavonskog Broda. Četrnaestogodišnju djevojčicu je slučajno ubio brat (15) igrajući se očevom puškom.
- Dječak (15) se igrao puškom, praznio je i punio spremnik. Sestra ga je htjela fotografirati. U toj igri zaglavio mu se zatvarač i kada je htio isprazniti spremnik, puška je opalila - rekao je istražni sudac Mirko Svirčević nakon obavljenog očevida.
Maloljetnik će, dodaje istražni sudac, odgovarati za kazneno djelo ubojstva iz nehaja. U petak je u poslijepodnevnim satima priveden istražnom sucu na saslušanje. Prema pričanju susjeda, nesretna djevojčica je tog poslijepodneva s prijateljima slavila Josipovo.
- Čuli smo da se djevojčica vratila kući oko 22 sata. Majka i najmlađi brat su spavali, a s njom je bio njezin godinu dana stariji brat. Najstariji brat je bio u selu. U sobi su bili samo njih dvoje. Što su radili s karabinom, ne znamo. Znamo samo da je brat istrčao iz sobe i zvao upomoć - pričaju susjedi, koji još ne mogu vjerovati da se ovakva tragedija dogodila u njihovu selu.
Nitko od uže obitelji, zbog tuge koja ih je snašla, nije bio spreman razgovarati.
- Karabin koji je bratić, inače lovac, držao u kući, bio je rastavljen - kratko je rekao Antun Seletković, bratić oca stradale djevojčice.
Otac je radnik ĐĐ Montaže d.d. Strašna ga je vijest zatekla na radu u Njemačkoj.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 25
VIDEO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i  Hrvatsku...
NEVJEROJATNO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i Hrvatsku...

ATENA, GRČKA Jaki vjetrovi donijeli su saharski pijesak koji je prekrio dijelove Grčke, među njima i glavni grad Atenu. Kažu kako je to jedan od najgorih slučajeva koje vežu za pustinjski pijesak u šest godina. Prema projekcijama Copernicusa, ova meteorološka pojava mogla bi pogoditi Hrvatsku krajem mjeseca

Trzavice i raskoli tjedan nakon izbora. Evo gdje puca u Mostu, HDZ-u, SDP-u, DP-u, Fokusu...
A KLELI SE U JEDINSTVO

Trzavice i raskoli tjedan nakon izbora. Evo gdje puca u Mostu, HDZ-u, SDP-u, DP-u, Fokusu...

Odlazak bračnog para Raspudić Selak od Mosta, samo je jedan od raskola među partnerima i unutar stranaka nakon izbora. DP se lomi oko koalicija, SDP-ov Grbin na meti kritika, Plenković na dvostrukom udaru...
DP želi 4 ministarstva? Mario Radić za 24sata: To nije istina, ne znam tko to plasira u javnost
IZ MINUTE U MINUTU

DP želi 4 ministarstva? Mario Radić za 24sata: To nije istina, ne znam tko to plasira u javnost

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori