Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Dječak se igrao s vatrom te zapalio očev automobil

None Foto: Ivo Čagalj 3

Otac J.G. (41) ostavio je svog trogodišnjeg sina samog na zadnjem sjedištu automobila u mjestu Glavice Donje kraj Sinja. Nitko nije ozlijeđen...

Jakov Gusić (41) iz Graba kraj Sinja otišao je sa suprugom i troipolgodišnjim sinom razvjetriti obiteljsku kuću svoje punice susjedno selo. Parkirali su auto ispred kuće. S njima je bio mali Mario. Ušli su u kuću i ostavili otvorena vrata. U jednom trenutku dječak je izašao, ušao u auto te sjeo na stražnje sjedište. Počeo se igrati sa šibicama, uzeo papirnati stolnjak te ga zapalio. Ubrzo je i sjedište planulo.- Kad je vidio da je počelo goriti mali se prebacio na prednji sic i počeo vikati "ćaća, ćaća". Odmah sam izletio iz kuće. Sva sreća da sam bio udaljen tek deset metara od njega. Uskočio sam u auto, izvadio sina. Na sreću prošao je bez ijedne opekotine - ispričao nam je Galić koji je zadobio opekotine drugog stupnja na šaci. Golf 3 karavan u potpunosti je izgorio, a vatru su ugasili pripadnici DVD Sinj. Materijalna šteta procjenjuje se na 20 tisuća kuna.

Komentari (6)
  • Sad me opet pljujte kad kazem ovo: kakav je to otac sta ostavi dijete od 3 godine u autu i to sa sibicama ili upaljacem. Jer sunce nije zapalilo papir !

    6. 12. 2007,   13:56
  • ne,sad te podržavamo..otac glup a dijete neodgojeno.modernim rijećnikom,.(hiperaktivno)

    6. 12. 2007,   13:59
  • koje bi ja batine primio da je moj otac AAHHAHAH

    6. 12. 2007,   14:02