Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Dječak zapalio mačku pa pothvat snimio mobitelom

None Foto: na

Osnovnoškolac iz Koritne nedaleko od Osijeka pohvalio se školskim prijateljima kako je uhvatio seosku mačku, polio je benzinom i zapalio

Kako bi im dokazao svoj “pothvat”, sve je snimio pomoću mobitela. Neki su to ispričali svojim roditeljima pa je za dječakovu zgodu saznala i osječka Udruga za zaštitu životinja Život, koja je podigla kaznenu prijavu protiv dječakove obitelji iz Koritne i njihova sina te ih prijavila policiji. Inspektori su u čitavom nizu obavijesnih razgovora s roditeljima ustanovili kako nije samo taj dječak sudjelovao u brutalnom mučenju životinje, nego i još nekolicina njegovih prijatelja iz sela Koritne.
- Nemojte nas uznemiravati zbog takve gluposti. Mi nismo ništa čuli o tome. Ne vjerujemo da je naš malac to učinio jer on nikome nikad ne bi naudio - jedino je što je prokomentirala ljutita dječakova baka.

Komentari (12)
  • Za 10-ak godina, kad taj \"malac\" bude u nekom zatvoru, pričat će: ..počeo sam sa spaljivanjem mačaka..

    26. 2. 2008,   18:49
  • Joj, vidi kako su brzi kad se radi o spaljivanju mačke, odmah prijeve, ispitivanje svjedoka i obitelji.... A kad su maloljetnici maltretirali i silovali retardiranu djevojčicu iz Trogira, prijetili joj obitelji i palili kontejner ispred njihove kuće, onda nitko nikome! Kao, maloljetnici su pa se ništa ne može! Znam da je mučenje životinja tek prvi korak do mučenja i ubijanja ljudi, ali ipak sam za to da se prvo zaštite ljudi, a onda mačka!!!

    26. 2. 2008,   18:59
  • doći će mali kad tad nekome u ruke.

    26. 2. 2008,   18:03