Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Dječaka (1) je u kolijevci napao piton, omotao mu se oko noge

None Foto: 24sata/ilustracija 8

Devin Winans čuo je kako mu sin plače te je otišao vidjeti zašto. Kada je ušao u njegovu sobu vidio je pitona omotanog oko djetetove noge, a beba je imala i ugrize

Dječaka Williama (1) iz SAD-a skoro je ubio susjedin piton dugačak pola metra, nakon što je dopuzao u djetetovu kolijevku. William Winans ovog je tjedna proslavio svoj prvi rođendan, a trenutačno se oporavlja u bolnici od modrica i ugriza zmije. 

- Da mu se zmija omotala oko vrata, iskreno mislim da ne bi slavili njegov rođendan - rekao je djetetov otac Devin Winans. Dodaje kako je u ponedjeljak oko 23 sata čuo sina kako plače te je otišao u njegovu sobu provjeriti o čemu se radi. Kaže kako je primijetio da se nešto miče u kolijevci, a kada je otkrio dijete imao je što i vidjeti.

- Šokirao sam se kad sam vidio pitona omotanog oko Williamove noge. Zmija mu je stiskala nogu te ju je pokušala pojesti - ispričao je Devin. Sina je odmah odveo u bolnicu. 

Policija je kasnije utvrdila kako je zmija nekako uspjela pobjeći iz doma Shelby Guyette (23), a protiv vlasnice zmije podnijeli su kaznenu prijavu, javlja Daily Mail. Utvrdili su kako djevojka nema siguran terarij za zmiju te da nije ni čudno kako je piton pobjegao. Obitelj Winans odselila se nakon napada zmije iz kuće u kojoj su živjeli.

Komentari (128)
  • Nisu mi jasni ovakvi ''ljubitelji'' životinja, ono kad došlepaju neku jadnu beštiju u svoju kuću, a tamo joj nije mjesto. Životinja se jadna cijela osuši, snuždi se, stvara probleme jer, naravno, nije u svom prirodnom okruženju. Pogotovo ova sa zmijom, ne vidim kakav je gušt držat zmijurinu kao kućnog ljubimca - što sa zmijom možeš?? Igrat se, bacat joj frizbi ... Ne kužim .. Zbog njene tupavosti, mali je mogao bit mrtav.

    8. 7. 2012,   21:23
  • Otac je trebao uzet pitona i njim nalupat vlasnicu

    8. 7. 2012,   21:25
  • koliko lud moras biti da imas zmiju za kucnog ljubimca

    8. 7. 2012,   21:11