Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Dječaka nađenog mrtvog u kovčegu ubila je majka?

None Foto: SMH

Čak 12 policajaca štitilo je ženu skrivajući ju iza plastične cerade. Kada se približila vodi, gomila je povikala 'Bacite ju u jezero', 'Zaslužila je smrt'...

Majka dvogodišnjaka pronađenog mrtvog u kovčegu u australskom jezeru, optužena je za njegovo ubojstvo. Policija je ispitala majku (26) i njenog dečka (29) koji je pušten. Kada je policija ženu vratila njenoj kući, gnjevni susjedi su pohrlili ka policijskom autu. Izvikivali su svakojake uvrede na račun majke-ubojice. Ženu je policija odvela i na jezero gdje ih je također dočekala ljutita gomila, a neki su držali i svijeće u spomen ubijenog dvogodišnjaka. Čak 12 policajaca štitilo je ženu skrivajući ju iza plastične cerade. Kada se približila vodi, gomila je povikala 'Bacite ju u jezero'. Na odlasku su se skupili oko auta i šakama lupali po prozorima vozila vičući da zaslužuje smrt za svoj čin. Policija je u njenu kuću stigla u petak navečer.
Susjedi kažu kako su ju zadnji put vidjeli u ponedjeljak kako odlazi iz kuće sa 8-godišnjom kćeri i šestomjesečnim sinom, a dvogodišnjaka navodno nisu vidjeli zadnjih tjedan dana.
Kažu kako im je djevojčica na odlsku izgledala smetena i povučena, a na prijateljevoj zabavi nešto prije toga se navodno požalila i na ružan smrad u njihovoj kući. Po rječima oca optužene žene, dvogodišnje dijete je rođeno u nestabilnoj vezi, a za ocem policija još traga.
- Imali smo mnogo problema nas dvoje, rekao je.
- Veći dio života je zaribala. Rano je otišla od kuće. Živjela je svoj život i rodila troje djece s tri različita muškarca. Zadnji put sam ju vidio prije četiri tjedna na utakmici njenog brata. Povela je i djecu, uključujući i malog. O ubojstvu koje je počinila njegova kćer saznao je iz medija, prenosi SMH.

Komentiraj, znaš da želiš!