Obavijesti

News

Komentari 0

Dječji zabavnik daruje DVD Discovery kids sa čak tri filma

Dječji zabavnik daruje DVD Discovery kids sa čak tri filma
2

Najnoviji broj potražite već u subotu. Uz puno veselih i edukativnih tema zabavite se uz dječju seriju, dokumentarac o Zemlji i crtani film koji vam donosi Discovery kids


Najnoviji broj Dječjeg zabavnika već od subote možete pronaći na svim kioscima. Ne propustite svoj najomiljeniji dječji mjesečnik jer i u ovom broju čeka vas fantastičan dar.

U svakom primjerku pronaći ćete DVD Discovery kids, svjetski popularnog edukativno- zabavnog kanala Discovery. Ovaj DVD idealan je za zabavu najmlađih, ali i onih malo starijih. Na njemu se nalaze tri emisije. Prvo je dječja serija “Pad leta 29: Potraga za vatrom”. Riječ je o uzbudljivoj dječjoj seriji rađenoj po principu popularne serije “Izgubljeni”. Slijedi dokumentarni film: 100 najvećih otkrića: Znanost o Zemlji. Mali znatiželjnici otkrit će sve tajne nastanka planete Zemlje. Posljednji na DVD-u za urnebesnu zabavu je crtić Tutenstein: Faraonovo prokletstvo. Duhoviti crtić prikazuje zgode poznatog faraona Tutankamona dok je bio dječak.

U ovom broju vodimo vas u Zoološki vrt preslatkim marama, otkrivamo kako nastaje omiljena dječja poslastica šećerna vata te tko ju je smislio. Pronašli smo za vas i neke činjenice o legendarnom Titanicu, najvećem brodu koji je potonuo na svom prvom putovanju, koje zasigurno niste znali. Razgovarali smo s talentiranom desetogodišnjom Zagrepčankom Larom koja se bez po muke penje po visokim stijenama i s lakoćom osvaja planinske vrhove.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

U šetnji po svjetskim prostranstvima pronašli smo za vas neke od najljepših životinja. Predstavljamo vam najkrasnije primjerke iz ružičastog životinjskog svijeta. Na drugoj strani spektra boja stoji crni gavran. Saznajte što su sve sposobne ove pametne ptice. U ovom broju možete naučiti i ponešto o Uskrsu i proljeću, naučiti kako na najposebniji način ove godine ukrasiti jaja te kako sami napraviti ukusnu čokoladnu poslasticu za roditelje i prijatelje.

Tu su, kao i uvijek, mozgalice, nagrade i posteri. Rudi se opet sakrio na pet mjesta, a novih osmero malih umjetnika nagradili smo slikovnicama za njihov trud.

Požurite po svoj primjerak i uživajte uz nas.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 0
VIDEO

Obustavili potragu za Dankom (2) u Srbiji. Djed: 'Bugarska je blizu, bojim se da je oteta...'
JOŠ JE NISU PRONAŠLI

Obustavili potragu za Dankom (2) u Srbiji. Djed: 'Bugarska je blizu, bojim se da je oteta...'

Djevojčicu od jučer traže stotine ljudi. Tu su volonteri, policija, potražni psi, Gorska služba spašavanja, rudari, helikopteri, termovizijske kamere...

Tragedija u Njemačkoj: Autobus Flixbusa se prevrnuo, u nesreći poginulo najmanje pet osoba...
FOTO: STRAVIČNA PROMETNA

Tragedija u Njemačkoj: Autobus Flixbusa se prevrnuo, u nesreći poginulo najmanje pet osoba...

U autobusu je bilo 53 putnika te dvoje vozača. Uz pet poginulih više ljudi je teško ozlijeđeno u ovoj nesreći...
Majka ostavila auto iza štale? Susjedi sumnjičavi: 'Nestanak je prijavila tek sat i pol nakon...'
TRAŽE MALENU DANKU (2)

Majka ostavila auto iza štale? Susjedi sumnjičavi: 'Nestanak je prijavila tek sat i pol nakon...'

Danka Ilić (2) nestala je u utorak oko 13 sati u prigradskom naselju Banjsko polje kod srpskog grada Bora. Djevojčicu traži stotine ljudi, od volontera, policije, Gorske službe spašavanja, helikoptera...