Obavijesti

Promo sadržaj

Djed Mraz darovima uveselio male Virovitičane

Djed Mraz darovima uveselio male Virovitičane
12

Sedamnaest učenika osnovne područne škole u Rezovačkim Krčevinama pohrlilo je Djedici u zagrljaj, a on je za njih spremio ukusne božićne darove

"Ho-ho-ho! Dječice jeste li bili dobri? Tko je marljivo učio i zaslužio super poklone iz moje vreće?" - upitao je Djed Mraz učenike od prvog do četvrtog razreda osnovne područne škole Ivane Brlić Mažuranić u Rezovačkim Krčevinama kod Virovitice.


Sedamnaest učenika pohrlilo je Djedici u zagrljaj, a on je za njih spremio vreće pune ukusnih Bobi grickalica i slatkiša.

Mali Virovitičani su Djedu Mrazu za uzvrat pripremili plesne točke i vesele božićne pjesmice. Djedici se posebno svidjela izvedba pjesme "Tiha noć".

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.



"Oduševljeni smo slatkišima a Djedica je baš super s tom bradom. Drago nam je da je na svom putu izabrao baš našu školu." - rekle su učenice Lucija Vujčić (10) i Gabriela Jagetić (10). Učenika Lea Galekovića (10) zanimalo je koliko Djed Mraz ima godina, pa ga je sramežljivo zaustavio i priupitao na školskom hodniku.


"Dragi moj Leo, ja ti imam preko sto godina" – rekao mu je Djedica. Učenik Marko Sajfer (10) imao je poseban zadatak za Djeda Mraza. Četvrtaš ga je zamolio da prenese važnu poruku njegovoj curi."Reci mojoj simpatiji da je jako volim" - rekao je učenik.

Djedica je obećao da će im ispuniti sve želje, ali da mu obavezno uz pisma s popisom poklona za Božić ostave ukusne kolačiće i mlijeko.

Djed Mraz nije ostao praznih ruku ni prema nastavnom osoblju škole kojem je uručio vrećice s Labud proizvodima za čišćenje kako bi škola zablistala u novoj godini.

Ravnatelj Josip Strmečki, Djedici je poklonio časopise svojih učenika, slastice i vino.

Djed Mraz je sve poklone smjestio u prostrani Citroën Grand C4 Picasso koji mu je odlično poslužio umjesto saonica. Učenike je zanimalo zašto Djedica vozi auto umjesto saonica, a on im je objasnio da se njegov božićni jelen Rudolf razbolio pa mu je Citroën odlučio pomoći.

S obzirom da je svojim novim vozilom prevalio velik broj kilometara, zaustavio se na Ininoj benzinskoj crpki u Virovitici kako bi natočio gorivo. Tamo je razveselio brojne građane i njihovu djecu koja su se s Djedicom slikali ispred aparata za fotografije. Usput im je podjelio i Inine božićne poklone te poručio kako mu je iduća stanica Zagreb.

"Mališani, nosim vam punu vreću slasnih Bobi paketa. Kada začujete ho-ho-ho, znajte da ja stižem u Zagreb" – rekao je Djed Mraz.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Regionalni uspjeh: nova emisija chefa Davida Skoke na 24Kitchen kanalu
PROMO

Regionalni uspjeh: nova emisija chefa Davida Skoke na 24Kitchen kanalu

Motor, loza, kuhača

Biovitalis® – Uspješna hrvatska obiteljska priča u branši kozmetike i dodataka prehrani
PROMO

Biovitalis® – Uspješna hrvatska obiteljska priča u branši kozmetike i dodataka prehrani

Tvrtka BIOVITALIS d.o.o. osnovana je 1996. godine i od tada njezin tim stručnjaka razvija i proizvodi prirodnu kozmetiku i dodatke prehrani koji doprinose zdravlju. Tvrtkom upravljaju supružnici Ivana Zagorec Kolednjak, magistra farmacije, i Stjepan Kolednjak, magistar ekonomije.
Zašto su kasina nepresušna vrela zabave
PROMO

Zašto su kasina nepresušna vrela zabave

Svi smo svjesni kako su igre u kasinu, bilo fizički ili online, zabavne i uzbudljive