Obavijesti

Promo sadržaj

Djed Mraz iz Šarenog balona putuje gdje god djeca požele

Djed Mraz iz Šarenog balona putuje gdje god djeca požele
3

Igraonica Šareni balon mjesto je sigurne i vesele igre, u kojem se djeca, uz brižni nadzor pedagoški educiranih teta, mogu igrati u labirintu s toboganom i trampolinom koji sadrži i zračne topove i stijenu za penjanje

Mame i tate mogu biti u igraonici ako žele i mogu se odmoriti u kutku dnevnog boravaka koji se nalazi uz edukativno zabavni dio za male bebice. Igraonica je namijenjena djeci od 1 do 12 godina, a do navršene četiri godine, djeca trebaju biti u pratnji roditelja. U igraonici se organiziraju i rođendanske proslave, ali i različite zabavne i poučne radionice poput Znanstvene ili Gastro radionice. 

Djed Mraz dolazi u poslovne prostore i dijeli darove za djecu zaposlenika

Kako se bliži vrijeme Božića, treba istaknuti da je i Djed Mraz na putu prema igraonici, u koju stiže s vilenjacima i vilenjakinjama pa će u prosincu biti osobito veselo, a pozivaju se sve mame i tate iz velikih i malih tvrtki, da rezerviraju termin - zakup igraonice kako bi Djed Mraz i vesela ekipa u posebno uređenom prostoru i uz bogati program djeci uručili toliko očekivane darove za Božić. Ni odraslima neće biti dosadno, imaju mjesta u igraonici, ali i u obližnjem popularnom restoranu ili kafiću. Osim zakupa igraonice, zaposlenici tvrtki mogu iskoristiti i mogućnost dolaska Djeda Mraza u poslovne prostore i podjelu darova za djecu zaposlenika.

Djed Mraz iz Šarenog balona je pokretan zato što ima i velike saonice kojima putuje i u koje stane puno darova. Može doći na bilo koje mjesto ili tvrtku, parkirati i onda počinje fešta: vilenjaci, glumci, popularna pjevačica, kostimirani likovi, lutkarska predstava, facepainting i još puno puno toga može biti pravi novogodišnji party koji će mališani još dugo, dugo pamtiti.

Šareni balon nalazi se u Point Shopping Centru, na Rudeškoj cesti 169a, a više informacija potražite na službenoj stranici igraonice www.sarenibalon.com, na njihovom Facebooku ili ih nazovite na broj 01/4844299.

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Bujanje tržišta nekretnina na Kvarneru: Opatija u fokusu
PROMO

Bujanje tržišta nekretnina na Kvarneru: Opatija u fokusu

Opatija i Kvarner postaju nekretninska oaza. Blizina mora, bogata kultura i rastuća ponuda privlače pažnju investitora i ljubitelja mediteranskog načina života

Trijumfalno deseto izdanje Dana komunikacija
PROMO

Trijumfalno deseto izdanje Dana komunikacija

Deseto izdanje ovog festivala obilježeno je punim festivalskim dvoranama i fantastičnom energijom, a racionalna iracionalnost, predvidiva nepredvidivost i zapečatili su dojmove s ovog tipično-netipičnog festivala.
Imate masnoću u krvi? Ovo je hrana koja smanjuje kolesterol
ZA ZDRAVO SRCE I ŽILE

Imate masnoću u krvi? Ovo je hrana koja smanjuje kolesterol

Povišene masnoće glavni su uzročnik bolesti srca. Često je dovoljno dva do tri mjeseca da se uz zdrave navike regulira razina kolesterola pa jedite skušu, srdele i povrće, a uživajte i u čokoladi...