Obavijesti

Promo sadržaj

Djelatnici Croduxa za građane Vukovara u potrebi

Djelatnici Croduxa za građane Vukovara u potrebi
6

Tvrtka Crodux često sudjeluje u donacijama za različite plemenite svrhe te pruža pomoć osobama kojima je ona najpotrebnija, jer je njihov osnovni smisao pomoći ljudima u nevolji

Jedna od donacija bilo je i prikupljanje pomoći  za potrebite stanovnike grada Vukovara u suradnji sa socijalnom samoposlugom udruge „Duga“ iz Vukovara, koja se bavi prikupljanjem pomoći u vidu namirnica i higijenskih potrepština za preko 600 obitelji na području grada Vukovara.

Posebnost ove humanitarne akcije  nalazi se u činjenici da su u prikupljanju pomoći bili uključeni svi djelatnici tvrtke Crodux, koji su prema svojim mogućnostima kupili i darovali prehrambene i higijenske proizvode stanovnicima grada Vukovara i to onima kojima je pomoć  najpotrebnija.

Svi djelatnici tvrtke Crodux,njih 1060, sa 85 benzinskih servisa na području Republike Hrvatske , od Istre i Kvarnera,  Dalmacije do Dubrovnika, Hrvatskog Zagorja, Zagreba i Slavonije zajedno s djelatnicima Uprave, sudjelovali su u velikoj akciji prikupljanja  osnovnih  prehrambenih  i higijenskih proizvoda,  koje će preko udruge „Duga“ darovati građanima Vukovara, kojima je ova pomoć potrebna.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Cilj tvrtke Crodux prilikom ove humanitarne akcije bio je učiniti ove blagdane ljepšima i razveseliti građane Vukovara te im darove dostaviti na vrijeme kako bi ih i dobili za Božić. Realizirajući ovu  donaciju, djelatnici tvrtke Crodux od srca su i s puno  ljubavi, a prema svojim mogućnostima, pomogli  stanovnicima grada Vukovara kojima je ta pomoć najpotrebnija, te im 20.12. dopremili 4 kombija puna osnovnih prehrambenih i higijenskih proizvoda.

Ovaj humani cilj, uz materijalnu pomoć, poslao je zrake suosjećanja i blagdanske topline na 600 vukovarskih obitelji, te  dodatno povezao djelatnike tvrtke Crodux i pokazao svu ljepotu i snagu zajedništva, ali i veliko srce Croduxa i "Croduxovaca".
 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Otkrijte idealnu destinaciju za Uskrs i proljetne praznike
PROMO

Otkrijte idealnu destinaciju za Uskrs i proljetne praznike

Obiteljska oaza u Amadria Park Hotelu Andrija i Dalmatinskom selu

REHAU predstavio prozore budućnosti: Pogled u ljepši, sigurniji i održiviji svijet
PROMO

REHAU predstavio prozore budućnosti: Pogled u ljepši, sigurniji i održiviji svijet

Tvrtka REHAU je i ove godine sudjelovala na jednom od najvećih sajmova industrije prozora i vrata, Fensterbau Frontale 2024 u Nürnbergu, u Njemačkoj
Tradicionalni dalmatinski kolač – Iz Pan-Peka stiže recept za slasnu deliciju pincu
PROMO

Tradicionalni dalmatinski kolač – Iz Pan-Peka stiže recept za slasnu deliciju pincu

Gastro stručnjak Mile Butorac iz prve ruke isprobao Pan-pekov recept za najukusnije pince