Obavijesti

News

Komentari 6

Djelatnicu Pošte su pošpricali sprejem i ozlijedili pa pobjegli

Djelatnicu Pošte su pošpricali sprejem i ozlijedili pa pobjegli
6

OZLIJEDILI RADNICU: Dvojica maskiranih razbojnika iz pošte u Siraču istrčala su s plijenom. Jednog su uhitili, a drugi im je pobjegao...

VIDEO

Dva naoružana i maskirana muškarca u ponedjeljak u 7.15 sati upali su u prostorije poštanskog ureda u Siraču pokraj Daruvara koji svoja vrata za rad sa strankama otvara 45 minuta kasnije.

U poslovnici je u tom trenutku bila samo djelatnica (40) kojoj je, kako neslužbeno doznajemo, to bio prvi radni dan na tom radnome mjestu, na koje je došla iz poštanskog ureda u Daruvaru. Zaprepaštenoj su ženi zaprijetili vatrenim oružjem i pošpricali je nepoznatom vrstom spreja. Potom su je i fizički napali. Lupeži su zgrabili plijen i pobjegli. Iako policija govori kako je riječ o manjem iznosu, navodno je riječ o iznosu većem od 10.000 kuna.

Pljačkaš u bijegu: 'Naoružan je, pa pozivamo građane na oprez'
Pljačkaš u bijegu: 'Naoružan je, pa pozivamo građane na oprez'

Ozlijeđenu i šokiranu zaposlenicu prevezli su u pakračku bolnicu, odakle su je u poslijepodnevnim satima pustili na kućnu njegu.
Nakon razbojništva lopovi su krenuli prema Pakracu. No policija je u ovom slučaju promptno reagirala. Oko 10 sati u Pakracu su uočili dva sumnjivca te ih zaustavili. Prije nego što su stigli posegnuti za oružjem, jednog su uspjeli uhititi, a drugi se dao u bijeg. Kako doznajemo, njega su potom odvezli u policijsku postaju u Daruvaru, gdje će nad njim provesti kriminalističko istraživanje.
Razbojnik koji im je uspio pobjeći ima oko 35 godina, jače je tjelesne građe, ima crnu kosu, a bio je odjeven u traperice i sivu majicu s kapuljačom.

pljacka

- Najvjerojatnije je naoružan, upozoravali su jučer u policiji te pozvali građane na krajnji oprez. Ujedno su molili građane na suradnju i da eventualna saznanja o njegovu identitetu ili kretanju dojave na telefonski broj 192.

Stanovnici Sirača s kojima smo razgovarali kažu da se ne sjećaju da je netko u tome mirnome mjestu na tako drzak i bezobziran način opljačkan. Zadnja pljačka datira još iz vremena prije Domovinskog rata, kad je opljačkana poslovnica banke koja je u međuvremenu zatvorena. Tako da u mjestu, osim poštanskog ureda, ne postoji ni jedna financijska institucija. Djelatnicu ne poznaju i kažu da se osobe koje rade u pošti u Siraču mijenjaju gotovo svaki tjedan.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

Najveći dosje o Rafaleima: Ovo je cijela istina o zrakoplovima koje su Francuzi masno naplatili
ANALIZA EKSPERTA 24SATA

Najveći dosje o Rafaleima: Ovo je cijela istina o zrakoplovima koje su Francuzi masno naplatili

Plus+ Minimalan iznos za održavanje iznosi oko 75 milijuna eura ili šest milijuna eura po avionu. Godišnje. Dakle, samo za 12 Rafalea trebat će četiri puta više novca, nego na sve ostale avione i helikoptere u HRZ-u
Manjine: Jandrokovića ćemo podržati za predsjednika Sabora
ODLUČILI NAKON SASTANKA

Manjine: Jandrokovića ćemo podržati za predsjednika Sabora

Tom bi odlukom HDZ uz svoj 61 mandat imao svih osam 'manjinaca' te bi u slučaju da se dogovore s Domovinskim pokretom koji ima 13 mandata imali 82 ruke