Obavijesti

News

Komentari 91

Djelatnik Ministarstva završio u Remetincu pa uzeo godišnji

Djelatnik Ministarstva završio u Remetincu pa uzeo godišnji
1

Viši inspektor iz Butkovićevog ministarstva završio je u Remetincu. Na poslu je javio da je na godišnjem odmoru. A potom je uspio otvoriti i bolovanje...

VIDEO

Zbog obiteljskog nasilja pokrenut je kazneni postupak protiv bivšeg visokopozicioniranog službenika Sektora inspekcije sigurnosti cestovnog prometa i cesta Ministarstva mora, prometa i infrastrukture R. K. Zanimljivo je da je ovaj djelatnik Ministarstva, kada je završio u istražnom zatvoru 26. rujna ove godine, uspio otvoriti godišnji odmor, prenosi Telegram.

U tome je mogao imati i pomoć svog odvjetnika, koji s okrivljenikovom punomoći može poslodavcu podnijeti zahtjev za otvaranje godišnjeg odmora.

Zbog višednevnog nepojavljivanja na poslu zato nije imao nikakve posljedice, niti se doznalo da je uhićen pod sumnjom za teško kazneno djelo. 

Nakon što je nedavno pušten da se u nastavku procesa brani sa slobode, R. K. je odmah otvorio bolovanje. Na posao, doznaje Telegram, još uvijek ne dolazi, kako je naveo, zbog zdravstvenih problema. Iz Ministarstva mora, prometa i infrastrukture su im rekli kako zbog takve situacije nemaju razlog bilo što poduzeti protiv svog djelatnika. Uz to, tvrde kako nikakvu dokumentaciju o kaznenom postupku što se protiv njega vodi nisu dobili.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Iz Općinskog državnog odvjetništva u Zagrebu je potvrđeno da je u postupku protiv njega sada već podignuta i optužnica, no još nema informacija je li ju Odjel za mladež Općinskog kaznenog suda u Zagrebu potvrdio. 

Odnosi između njega i njegove supruge već duže su vrijeme teško poremećeni. Par ima i troje djece. Supruga ga je, kako je sama izjavila tijekom ispitivanja, za nasilje odlučila prijaviti nakon što je doznala da ima ljubavnicu. Njezinom iskazu istražitelji su povjerovali, te su pokrenuli postupak protiv R. K. koji više nije na rukovodećoj funkciji, no ostao je raditi u istom Sektoru kao viši inspektor.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 91
VIDEO

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer

Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a
Žestoke reakcije na Ustavni sud, Benčić: To je udar; Milanović je najavio svoju konferenciju
POSTIZBORNI PREGOVORI

Žestoke reakcije na Ustavni sud, Benčić: To je udar; Milanović je najavio svoju konferenciju

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1