Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Djevojci (15) je upao iPhone u kadu: 'Pronašli smo je mrtvu...'

None Foto: Facebook

Tinejdžerica je bila prvakinja u pankrationu, borbi koja je kombinacija boksa i hrvanja, a potječe iz antičke Grčke. Rusko prvenstvo osvojila je prije dva mjeseca

Ruskinja Irina Ribnikova (15) preminula je nakon što joj je iPhone, dok se punio, pao u kadu. Prvakinju u borilačkim vještinama usmrtio je strujni udar. 

Njena obitelj iz sibirskog industrijskog grada Bratska kaže da se Irina otišla okupati, a nedugo potom pronašli su je mrtvu u kadi.

Tinejdžerica je bila prvakinja u pankrationu, borbi koja je kombinacija boksa i hrvanja, a potječe iz antičke Grčke. Rusko prvenstvo osvojila je prije dva mjeseca, a odabrali su je i za nacionalni tim, piše Mirror.  

- Sanjala je da postane svjetska prvakinja, kaže Irinina prijateljica. 

Njena sestra Tatjana (25) kaže da je Irina u kolovozu postala kuma njenoj kćerkici:

- Moje dijete ju je obožavalo, a sad je više nema. Srca su nam slomljena, rekla je Tatjana i dodala kako su obje sanjale o odlasku i studiranju u nekom drugom gradu. 

Stručnjaci kažu kako se tragedija ne bi dogodila da iPhone nije bio uključen u struju. Ruske vlasti već godinama upozoravaju stanovništvu da mobilne telefone ne koristi u kupaonicama.  

Komentari (63)
  • Mobitel se ne puni u kupaoni pobogu!! Stvarno smo čudna neka generacija, zaljepljena za ekrane

    11. 12. 2018,   14:50
  • nažalost prirodna selekcija, mislim da i dijete od 3 godine zna da struja i voda baš i ne idu skupa

    11. 12. 2018,   14:10
  • Inteligencija

    11. 12. 2018,   14:12