Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Djevojčica (1) ispala djedu iz ruku i pala s 11. kata kruzera

U jednom trenutku ju je njezin djed Salvatore, iz igre, okrenuo prema provaliji i ispala mu je iz ruku, objasnili su iz policije. Cijela obitelj bila je na odmoru na kruzeru usidrenom u Puerto Ricu

Djevojčica Chloe (1) iz Indiane pala je s 11. kata kruzera tvrtke Royal Caribbean dok je brod bio usidren u San Juanu u Puerto Ricu. Tamo je bila na odmoru sa svojim roditeljima, bakom i djedom. 

Navodno ju je djed ispustio iz naručja dok su gledali kroz prozor. Pala je na beton i na mjestu preminula. Iako su djevojčicu odmah prevezli u bolnicu, ozljede su bile preteške. 

Chloe je na krstarenju bila sa svojim roditeljima, bakom i djedom. Kad je vidjela što se dogodilo, njezina majka Kimberley počela je vrištati od agonije. 

- Čuli smo vriske obitelji, bili smo blizu njih. Takva bol je neusporediva ni sa jednom drugom - rekao je jedan od putnika kruzera. Policija je pokrenula istragu. Trenutno pregledavaju nadzorne kamere i uzimaju izjave svjedoka. Ipak, vjeruju da je smrt djevojčice bila nesreća. 

- U jednom trenutku ju je njezin djed Salvatore, iz igre, okrenuo prema provaliji i ispala mu je iz ruku - objasnio je policijski službenik Elmer Roman. Djevojčica je pala s prozora visokog 46 metara. 

Iz tvrtke Royal Caribbean su izrazili svoju sućut. Objasnili da će se njihov tim pobrinuti za obitelj i što god im treba. 

Komentari (89)
  • Nikad necu shvatiti kakva je "fora" okretati dijete prema provaliji ili opcenito naopako...i smijat se uz to ?

    9. 7. 2019,   08:53
  • Strašna tragedija za roditelje RIP za bebicu! Pitanje za novinara: "okrenuo prema provaliji i ispala " Otkad kruzeri imaju provalije??

    9. 7. 2019,   09:08
  • Jebemti zivot!😔 Kad se godisnji pretvori u horor! Treba biti pazljiv svaku sekundu i na svakom koraku. Malemu andjelu neka bude laka zemlja.

    9. 7. 2019,   08:49