Obavijesti

News

Komentari 89

Djevojčica (1) ispala djedu iz ruku i pala s 11. kata kruzera

U jednom trenutku ju je njezin djed Salvatore, iz igre, okrenuo prema provaliji i ispala mu je iz ruku, objasnili su iz policije. Cijela obitelj bila je na odmoru na kruzeru usidrenom u Puerto Ricu

VIDEO

Djevojčica Chloe (1) iz Indiane pala je s 11. kata kruzera tvrtke Royal Caribbean dok je brod bio usidren u San Juanu u Puerto Ricu. Tamo je bila na odmoru sa svojim roditeljima, bakom i djedom. 

Navodno ju je djed ispustio iz naručja dok su gledali kroz prozor. Pala je na beton i na mjestu preminula. Iako su djevojčicu odmah prevezli u bolnicu, ozljede su bile preteške. 

Chloe je na krstarenju bila sa svojim roditeljima, bakom i djedom. Kad je vidjela što se dogodilo, njezina majka Kimberley počela je vrištati od agonije. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Čuli smo vriske obitelji, bili smo blizu njih. Takva bol je neusporediva ni sa jednom drugom - rekao je jedan od putnika kruzera. Policija je pokrenula istragu. Trenutno pregledavaju nadzorne kamere i uzimaju izjave svjedoka. Ipak, vjeruju da je smrt djevojčice bila nesreća. 

- U jednom trenutku ju je njezin djed Salvatore, iz igre, okrenuo prema provaliji i ispala mu je iz ruku - objasnio je policijski službenik Elmer Roman. Djevojčica je pala s prozora visokog 46 metara. 

Iz tvrtke Royal Caribbean su izrazili svoju sućut. Objasnili da će se njihov tim pobrinuti za obitelj i što god im treba. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 89
VIDEO

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'
MAJCI VJEŠTAČE MOBITEL

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'

Mještani kažu kako obitelj Ilić godinama nisu viđali u susjedstvu. Kažu kako u toj vikendici već godinama nikoga nema, objekt je zapušten pa susjedima nije najjasnije zašto je obitelj sa sobom tamo povela djecu

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju
ZBOG NOVIH SAZNANJA?

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju

Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag
Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka
VIDEO: CURICA NESTALA U SRBIJI

Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka

BANJSKO POLJE, SRBIJA - Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag. Roditelji djevojčice ponovno su pozvani u policijsku postaju, ali za sada još nema informacija je li to povezano s kopanjem zemljišta oko kuće gdje je malena Danka nestala.