Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Djevojčica (15) noktima si htjela rezati žile na ruci?

None Foto: Marijan Sušenj

Koprivnica: Liječnici tvrde da si je pijana curica u kafiću pokušala noktima potrgati žile na ruci, a u policiji kažu kako se djevojčica slučajno ozlijedila

Djevojčica (15) pala je u nesvijest nakon što je pod nerazjašnjenim okolnostima u zahodu pizzerije Skala u centru Koprivnice ozlijedila žile na ruci u subotu oko 22 sata. Djevojčicu je našao radnik pizzerije onesviještenu na podu gdje je sjedila s prijateljicama. Kaže da dok je brisao krv na podu našao žilet s kojim se djevojka razrezala.
- Porezotina na ruci nije bila velika. Djevojčica je svakog vikenda u Skali i igra biljar s desetak prijatelja, a oblači se kao 'darkerica' - dodaje radnik i kaže da, iako je djevojčica bila alkoholizirana do sada nije bila problematična.
Tvrdnje da je cura bila pijana, da se pokušala ubiti te da ozljede nisu bile opasne po život potvrdili su i u hitnoj pomoći, no po riječima liječnika nesretna maloljetnica se nije razrezala, već si je noktima pokušala potrgati žile. U Operativno-komunikacijskom centru PU koprivničko-križevačke, pak, tvrde kako nema riječi o pokušaju samoubojstva, nego se petnaestogodišnjakinja slučajno ozlijedila te da je nakon liječničke pomoći puštena kući. Policajci su potvrdili da je bila vidljivo pod utjecajem alkohola, no da njezine roditelje i vlasnika Skale neće kazneno goniti, jer se sve odigralo prije 23 sata, do kada maloljetnici moraju biti kod kuće.

Komentari (10)
  • Curica se u pizzeriji napila prije 23h , pa po zakonu neće tužiti nikoga. A gdje je zakon da se maloljetnicima ne daje alkohol?? Mislim da bi vlasnika pizzerije trbalo oštro kazniti.

    22. 3. 2009,   12:14
  • kako je samo nije stid roditelja ´svojih !!!!!

    22. 3. 2009,   12:34
  • ah ti emači.. sve gluplji i gluplji

    22. 3. 2009,   12:06