Obavijesti

News

Komentari 33

Djevojčica (3) preživjela sama četiri dana: Jela kruh i maslac

Djevojčica (3) preživjela sama četiri dana: Jela kruh i maslac
1

Četiri dana nakon što joj se majka ubila, djevojčicu je pronašla policija. Malena je bila zapuštena, no uspjela je preživjeti sama. Majka je navodno bila sklona piću i žrtva obiteljskog zlostavljanja

VIDEO

Aimee Louise Evans (28) pronađena je mrtva u svojoj kući u Port Talbotu u južnom Walesu. Prema nalazima policije, počinila je samoubojstvo. S njome u kući je u tom trenutku bila i njezina trogodišnja kćer koja je čak četiri dana bila uz njezino tijelo dok policija napokon nije došla. 

Majka dvoje djece oduzela si je život 4. travnja. Istog dana poslala je svojoj majci poruku da dođe po trogodišnju unuku i da je "gotovo". No, baka po svoju unuku nije došla. Nekoliko dana pokušala je nazvati kćer, no nije se javljala ni na pozive, ni na poruke. Naposljetku je pozvala policiju. Sin preminule Aimee je u to vrijeme bio kod svog oca, obzirom da su bili rastavljeni. 

Clive Morris, policijski inspektor, rekao je da je trogodišnjakinja bila vidno zapuštena kad su ušli u kuću. Prema navodima policije, malena je uspjela preživjeti četiri dana sama tako što je jela kruh i maslac koje je pronašla. 

- Malenu smo odveli u bolnicu gdje ju je pregledao doktor - kazao je Morris za Daily Mail

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Samohrana majka zadnji put je viđena 3. travnja kada je odlazila iz kuće svoje majke. Kako tvrde svjedoci, bila je pripita i pregledavala je Facebook profil muškarca s kojime se povremeno viđala. Aimee je navodno bila sklona piću, a bila je i žrtva obiteljskog zlostavljanja u prošlim vezama. 

- Njezina majka rekla je da je Aimee bila sretna, voljela je ići van i družiti se. Nije pokazivala nikakve znakove depresije - objasnio je Morris. Dodao je i kako su djeca uvijek bila zbrinuta, čista i uredna. 

- Ovo je jedan od najtežih slučajeva s kojima sam se susreo - kazao je. 

Mrtvozornik Colin Phillips napravio je toksikološki nalaz i ustanovio da je Aimee bila pod utjecajem alkohola kad je počinila samoubojstvo. 

Mnogi njezini prijatelji istaknuli su kako je Aimee uvijek bila sretna i nasmiješena te kako je pomagala drugima. Nitko od njih nije posumnjao da je depresivna ili da bi si mogla oduzeti život. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 33
VIDEO

Tko je u ekipi za pregovore između HDZ-a i DP-a: Plenković stavio čovjeka od povjerenja
LOV NA 76 POTPISA

Tko je u ekipi za pregovore između HDZ-a i DP-a: Plenković stavio čovjeka od povjerenja

Plus+ SDP sada predlaže vladu od godinu dana koja bi okupila cijelu oporbu. HDZ-ove pregovore s DP-om će voditi Medved. Most i Možemo za manjinske vlade, ali jedni sa drugima ne mogu

VIDEO Milanović: 'Ovo sve je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati'
O MANDATARU, PLENKOVIĆU, USTAVNOM SUDU...

VIDEO Milanović: 'Ovo sve je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati'

Predsjednik Milanović se svojim ponašanjem sam doveo u situaciju da se isključuje od mogućnosti da bude mandatar. Političke stranke koje ga podržavaju toga moraju biti svjesne, poručili su s Ustavnog suda
Brat osumnjičenog za ubojstvo male Danke umro nasilnom smrću, pronašli su ozljede...
POTVRDILI VJEŠTACI

Brat osumnjičenog za ubojstvo male Danke umro nasilnom smrću, pronašli su ozljede...

U vještačenju su na tijelu utvrdili brojne ozljede, zbog čega su vještaci zaključili da se radi o nasilnoj smrti