Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Djevojčica (5) iz Hrvatske u komi nakon pada u bazen

None Foto: VL

Austrija: Nesretna djevojčica igrala se na rubu bazena pod nadzorom dviju odgajateljica iz Hrvatske, a u bazenu se tada igralo 21 dijete

Nakon pada u bazen austrijskog hotela u Gornjoj Štajerskoj petogodišnja djevojčica iz Hrvatske ostala je u umjetnoj komi. Agencija APA prenosi kako je sada djevojčica izvan životne opasnosti. Nesretna djevojčica igrala se na rubu bazena pod nadzorom dviju odgajateljica iz Hrvatske, a u bazenu se tada igralo 21 dijete. Odjednom je pala u bazen dubok 1, 20 metara, a odgajateljica (43), koja je vidjela djevojčicu kako pluta, skočila je za njom u bazen i izvukla je. Sa svojom starijom kolegicom (51) pokušala ju je reanimirati prije dolaska Hitne pomoći. Sada se djevojčica nalazi u Zemaljskoj bolnici u Leubenu, gdje je prebačena nakon boravka u bolnici Muzzuschag. Policija iz Gornje Štajerske priopćila je kako je protiv dviju odgajateljica podignuta je prijava zbog sumnje u ozljede iz nehaja. Djevojčica se nalazila u skupini turista koji su odsjeli u Štajerskoj.

Komentari (6)
  • Mislim, kakav je ovo clanak?

    19. 2. 2008,   21:48
  • Kakav je članak? Nije ovo članak , ovo je čaršijska priča.

    19. 2. 2008,   22:23
  • Gnome, pazi što pišeš, cenzurirat će te! Inače, ne kužim kako se može biti u umjetnoj komi i izvan životne opasnosti istovremeno!?

    19. 2. 2008,   22:49