Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Djevojčica iz Rovinja i dalje je kritično, protiv oca digli prijavu

Dijete je stiglo bez svijesti u komatoznom stanju s visokom temperaturom, oko 40 stupnjeva Celzijevih. Kao posljedicu imala je epileptične napadaje, rekla je ravnateljica pulske bolnice dr. Irena Hrstić

Stanje djevojčice (4) koju je otac ostavio više od dva sata da spava u autu dok je radio u frizerskom salonu idalje je teško, kritično i neizvjesno.

Na respiratoru je. Podsjetimo, u četvrtak oko 14.30 sati rovinjsku Hitnu pomoć pozvao je otac djevojčice. Dojava je bila da brzo dođu jer je djetetu naglo pozlilo. Susjedi o ocu djevojčice imaju samo riječi hvale.

Hitna pomoć KĆER (4) OSTAVIO U VRELOM AUTU Otac u šoku: Što sam to učinio, kako sam je mogao ostaviti?!

- Poznajem ga 20 godina. Što se točno dogodilo, ne znamo, znamo samo da je malena spavala u sjedalici. On i supruga imaju dvoje djece. Ma samo da se dijete izvuče. Pa sigurno nije ništa namjerno napravio. Ne mogu ni zamisliti što sad otac prolazi. On je inače uglavnom muški frizer, ali u salonu radi i jedna mlađa djelatnica pa je posao proširen i na klijentice. Svaki drugi mještanin u selu je njegov klijent i svi dolaze kod njega. Nikad oca niste mogli vidjeti po kafićima. Njegov život su obitelj i posao. Malena je predivno dijete, prava princeza, i samo se nadam da će sve dobro završiti - rekao je susjed.

DIJETE (4) U TEŠKOM STANJU Bilo u kipućem autu dva sata: 'Dođite brzo, djetetu je slabo!'

Policija je rekla kako će se protiv oca podnijeti kaznenu prijavu.

U pulskoj bolnici, gdje je rovinjska Hitna dovela djevojčicu, rekli su da je imala vrlo visoku temperaturu.

- Dijete je stiglo bez svijesti u komatoznom stanju s visokom temperaturom, oko 40 stupnjeva Celzijevih. Kao posljedicu imala je epileptične napadaje. Stabilizirali smo dijete. U pratnji liječnika i anestetičara krenulo se za Kantridu - rekla je ravnateljica pulske bolnice dr. Irena Hrstić.

 

Komentari (67)
  • ovo je tužno i svaki komentar je suvišan...

    7. 7. 2019,   21:43
  • Samo jednu želju imam,da preživi mala princeza.

    7. 7. 2019,   22:04
  • Ovo neka bude pouka svima iako se svake godine pronađe neki mamlaz koji ostavi jadno bespomoćno dijete ili psa da se isprži u autu

    7. 7. 2019,   21:49