Obavijesti

News

Komentari 41

Djevojčici 40 godina zatvora! Izbola sam je nožem za 'njega'

Djevojčici 40 godina zatvora! Izbola sam je nožem za 'njega'
1

SAD: Prijateljice su Bellu napale jer su htjele umiriti Slendermana i prinijeti mu žrtvu.  Ostavile su ju u šumi da umre. Srećom djevojčica se dovukla do ruba šume i spasio ju je biciklist

VIDEO

Morgan Geyser (15) osuđena je prija nekoliko dana na 40 godina zatvora za psihičke bolesnike. Ona je 2014. godine s prijateljicom Anissom Weier (16) napala, izbola i umalo ubila prijateljicu Payton "Bellu" Lautner.  Anissa Weier je ranije osuđena na 25 godina u ustanovi za psihičke bolesnike. 

Ostavile su je u šumi kako bi umrla. U trenutku napada sve su tri djevojčice imale 12 godina, piše The Sun. Anissa je tada Morgan potaknula na napad. Morgan je prijateljicu ubola čak 19 puta. Izbola joj je ruke, noge i torzo. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Srećom, promašila je srčanu arteriju. Nakon što su bile uvjerene da je Bella mrtva, pobjegle su. Bella je uspjela doći do ruba šume i tamo ju je vidio biciklist koji je pozvao pomoć. Djevojčica je napad preživjela. 

Prijateljice su Bellu napale jer su htjele umiriti Slendermana i prinijeti mu žrtvu. Slenderman je kreacija Erica Knudsena koja je postala viralna i vrlo popularna na internetu te se ubrzo oko nje stvorila čitava mitologija.

Morgan i Anissa su odgovornost prebacivale jedna na drugu, a šokirale su se kada su saznale da je Bella preživjela i da je sve ispričala policiji.

Sudac: Moram je zatvoriti da zaštitim zajednicu

Geyser je prije izricanja presude počela plakati i molila je za oprost. Liječnici su joj dijagnosticirali šizofreniju. Iako je dvoje liječnika na kraju suđenja reklo da nije više opasna za svoju okolinu, jedan je upozorio da je još u jesen prošle godine rekla da čuje glasove.

Sudac suda u Wisconsinu Michael Bohren je odlučio Morgan dati maksimalnu kaznu zatvora s obzirom na njezinu dob. Rekao je kako će je zatvoriti da zaštiti zajednicu.

Rekao je da Morgan ima dugu povijest bolesti i da predstavlja rizik za druge. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 41
VIDEO

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...
POSTIZBORNI PREGOVORI

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer
Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a