Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Djevojčici koju je udarila autom ministrica Žalac dala krunicu

None Foto: Dubravka Petrić/Pixsell, Patrik Macek/Pixsell

Djevojčica neće puno izgubiti niti od školskog gradiva, jer se u bolnici u suradnji s OŠ Frana Krste Frankopana provodi projekt “Škola u bolnici”, pa je malenu posjetila i učiteljica

Djevojčica (10), koju je u subotu automobilom udarila ministrica Žalac, dobro se oporavlja u KBC-u Osijek gdje je nakon operacije polomljene desne potkoljenice smještena na Odjelu dječje kirurgije.

POGLEDAJTE VIDEO:

 

- Malena je dobro, našla si je nove prijatelje, u što nitko tko je poznaje nije ni sumnjao, jer je riječ o prilagodljivoj djevojčici, rekla je osoba bliska njezinoj udomiteljskoj obitelji u kojoj živi već nekoliko godina. 

Zagreb: Srpsko narodno vijeÄ?e organiziralo je prijem u povodu proslave pravoslavnog Bo??iÄ?a PREMIJER PLENKOVIĆ: 'Žalac ostaje ministrica, to što je napravila nije za ostavku...'

Kako doznaje Jutarnji list, potporu malenoj, ali i obitelji dao je i vinkovački Centar za socijalnu skrb, čiji su joj djelatnici kupili i poklone kako bi joj olakšali boravak u bolnici u kojoj će ostati cijeli ovaj tjedan, dok bi ukupan oporavak trebao potrajati oko šest tjedana.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Djevojčica neće puno izgubiti niti od školskog gradiva, jer se u osječkoj bolnici u suradnji s OŠ Frana Krste Frankopana provodi projekt “Škola u bolnici”, pa je malenu već u ponedjeljak posjetila i učiteljica koja radi s djecom u bolnici. 

U JAKŠIĆU KRAJ POŽEGE Dan nakon prometne ministrica Žalac je bila kuma na krštenju!

Ministrica Žalac, pak, svakodnevno se interesira za njezino stanje nakon što ju je u subotu navečer i posjetila u bolnici, pri čemu joj je, prema informacijama koje smo dobili, na odlasku poklonila krunicu.

Komentari (310)
  • Neki ljudi stvarno ne znaju što znači riječ SRAM.

    12. 3. 2019,   13:07
  • jel barem ona Rosari Divine srebrna ogrlica od 390 kn ili obična

    12. 3. 2019,   13:07
  • A gdje su roditelji, dobili su zabranu da ne istupaju u javnost? Gdje je policija, je li odradila proceduru po zakonu koji vrijedi za sve? Nema veze tko je na kojoj funkciji, zakon o prometu i sigurnosti na cesti jasno određuje kaznu u ovom slučaju. Što bi bilo da je djevojčica poginula?

    12. 3. 2019,   13:38