Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Djevojčicu (10) silovao očuh: Zatrudnjela je i rodila dječaka!

None Foto: Facebook

Djevojčici je majka (33) tijekom mučnih godina u kojima je zlostavljana, govorila da laže pred sudom i ne otkrije tko je pravi otac djeteta, već da okrivi nekog dječaka s kojim ide u razred

Majka iz SAD-a je na sudu priznala da je znala da njezin dečko učestalo siluje i seksualno zlostavlja njezinu kćer koja je ostala trudna u dobi od tek deset godina. 

Identitet 33-godišnjakinje, koja se izjasnila krivom po optužbama za zanemarivanje, pomaganje zlostavljanju djeteta te pomaganje kriminalcu, nije otkriven kako bi se zaštitio interes djevojčice. 

Njezin dečko Deon Thrash (34) prošlog je četvrtka osuđen na ukupno 160 godina zatvora zbog zlostavljanja djevojčice koje je počelo kada je imala samo osam godina. On je pred sudom u američkoj saveznoj državi Indiani izjavio kako nikada nije imao seksualne odnose s djevojčicom, već da je umjetno oplođena njegovom spermom na inicijativu njezine majke. Majka je priznala krivnju za sve što joj se stavljalo na teret, nagodila se te prihvatila kaznu od pet do 20 godina zatvora, ovisno o vladanju. 

Djevojčici je tijekom mučnih godina u kojima je zlostavljana, govorila da laže pred sudom i ne otkrije tko je pravi otac djeteta, već da okrivi nekog dječaka s kojim ide u razred. Thrash ju je zlostavljao dok su živjeli u Atlanti, a nastavilo se i nakon što su se preselili u Indianu. S plišanom igračkom u zagrljaju, djevojčica je pred sudom opisivala gnjusne načine na koje ju je majčin dečko zlostavljao. Majčinom nagodbom djevojčica će ipak biti pošteđena novog svjedočenja na ročištu koje je bilo zakazano za 9. listopada. 

Djevojčica, kojoj je sada 12 godina, u rujnu prošle godine rodila je dječaka koji je predan na udomljavanje, piše Daily Mail

Komentari (44)
  • 160 godina zatvora...to je država a ne ova sprdačina u kojoj mi živimo gdje takvi prolaze s uvjetnim kaznama

    2. 10. 2018,   22:16
  • To je reći kazna, a toliko je trebala dobiti i takozvana mater, ništa manje.

    2. 10. 2018,   22:58
  • Nije sigurno dobila 5 do 20. Nije tamo hrvatistan. Vjerovatno je dobila 20 sa mogućnošću pomilovanja nakon 5 odsluzenih godina. Ali ovo je strava. Ne vjerovatno je što sve diše na ovoj predivnoj planeti. Ali evo barem se to sve nije desilo u hrvatskoj i monstrum je adekvatno kažnjen.

    2. 10. 2018,   22:00