Obavijesti

News

Komentari 17

Djevojčicu mučili i tjerali ju da krade i prosi čak dvije godine

Bjelovarsko Županijsko državno odvjetništvo temeljem kaznene prijave pokrenulo je istragu protiv troje državljana Srbije, sa stalnim boravkom u Hrvatskoj, zbog monstruoznog kaznenog djela trgovanja ljudima

VIDEO

Postoji osnovana sumnja da su strani državljani, u dobi 25, 55 i 30 godina, nakon upoznavanja maloljetne djevojke u rujnu 2017. godine, koja je tada imala 16 godina, pozvali ju da se preseli k njima. Ne sumnjajući u loše namjere djevojka se preselila kod njih i tada je počela njezina noćna mora koja je trajala gotovo dvije godine.

Kad je 25-godišnjak upoznao tada 16-godišnju djevojku on joj je predložio da se preseli kod njega. Preselivši kod njega 25-godišnjak je u dogovoru s 55-godišnjom ženom i okrivljenim 30-godišnjakom zahtijevao od djevojke da odlazi u trgovine i krade robu s polica. Kad bi se nesretna djevojka pobunila onda su ju teško kažnjavali i fizički zlostavljali, tako da je ona bila u strahu za vlastiti život. 

Nakon što bi se oporavila, zlostavljači su ju ponovo slali u krađe. Ukradenu robu iz trgovine je predavala 25-godišnjaku koji ju je prodavao na crno, a novac zadržavao za svoje potrebe. 

Osim toga, osnovano se sumnja da su mladić (25) i žena (55) tražili od žrtve da prosi i da sav novac predaje njima, pa su je tako u više navrata odvozili u drugo mjesto gdje je, po njihovom nalogu, prosila i dobiveni novac predavala mladiću. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Kad više nije mogla izdržati torturu, djevojka je digla ruku na sebe, zbog čega je smještena u bolnicu. Dok je ležala u bolnici između 18. i 27. lipnja dolazio je 25-godišnjak koji joj je prijetio smrću njezinih roditelja ukoliko išta kaže o zlostavljanju i monstruoznom ponašanju njega i njegove 55-godišnje pomagačice i 30-godišnjeg muškarca. 

Sudac istrage Županijskog suda u Bjelovaru je prihvatio prijedlog ŽDO i troje monstruma je završilo u istražnom zatvoru idućih mjesec dana zbog opasnosti od utjecaja ne svjedoke, bijega i opasnosti od ponavljanja kaznenog djela, jer se navodno radi o osobama koje su već ranije kazneno osuđivani. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 17
VIDEO

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer

Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a
Žestoke reakcije na Ustavni sud, Benčić: To je udar; Milanović je najavio svoju konferenciju
POSTIZBORNI PREGOVORI

Žestoke reakcije na Ustavni sud, Benčić: To je udar; Milanović je najavio svoju konferenciju

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1