Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Djevojčicu za kojom je tragala cijela Amerika pronašli mrtvu

None Foto: YouTube

Nakon četiri dana od nestanka, Faye Swetlik (6) iz Južne Karoline, nađena je mrtva u predgrađu glavnog grada Caycea nakon što je posljednji put viđena kako izlazi iz školskog autobusa

Istražitelji su rekli kako se smrt šestogodišnje Faye tretira kao ubojstvo, no zasad nema osumnjičenih, a istražitelji daju sve od sebe kako bi napredovali s istragom i što prije razriješili smrt djevojčice. 

- Ovo je fluidna situacija i mi marljivo radimo na tome - rekao je Byron Snelgrove, šef javne sigurnosti Caycea. 

U sklopu potrage za nesretnom djevojčicom, pronađen je i leš muškarca u istoj četvrti gdje je nađena i Faye. Snelgrove nije potvrdio da su te dvije smrti nisu povezane, ali sigurnosne službe kažu kako nema opasnosti za ostale građane. 

Istražitelji su u srijedu objavili fotografiju dva sumnjiva vozila koja su se kretala područjem na kojem je Faye posljednji put bila viđena te mole građane Caycea za bilokakve informacije kako bi mogli lakše identificirati ljude iz vozila. 

Također je i dom u kojem je Faye živjela s majkom pretražen nekoliko puta od strane policije, no nažalost, ništa nisu pronašli. 

Takozvani 'Amber Alert', kojim se izvanredno i mediji uključe u potragu nestale osobe, nije bio uključen za nesretnu djevojčicu jer istražitelji nisu imali dokaze da je Faye bila oteta. 

Komentari (18)
  • I onda netko kaže da ne bi smjela postojat smrtna kazna.

    14. 2. 2020,   11:37
  • Jadno dijete! Počivala u miru!

    14. 2. 2020,   11:32
  • jadna djevojčica, počivala u miru 😔

    14. 2. 2020,   11:28